الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با تجربه 11 سال زندگی مشترک وصیت میکنم اگه بچه نداری راهتو جدا کن . من به هر دری زدم مشاوره ..قهر .. خواهش .. التماس .. حرف .. دعوا و ... اما نشد که نشد یعنی محاله تغییر کنه .. کاش همچنین ادمای بیشعوری ازدواج نکنن و دختر مردمو بدبخت نکنن
ی کم تو هم بی توجه باش بذار اون بیاد سمتت بهش زنگ نزن زیاد پیشش نرو تا حرف نزد حرف نزن
خیلی از این راه وارد میشم...اما واسش مهم نیست...ده سالم بگذره اینجوری مهم نیست واسش...منم به خیال خودم تا الان مثلا عشقمونو زنده نگه داشتم در حالیکه همش آب در هاون کوبیدنه...خسته شدم
خب صد در صد تکیه گاهم خودشه .. مرد خوبیه جلوی همه هوامو داره به خیلی از خواسته هام اهمیت میده ولی بلد نیست محبت کنه ... قبلا بهش میگفتم اخرشم دعوامون میشد الان دیگه ازش انتظار ندارم چقدر بگم و اونم گوش نده