2777
2789
عنوان

با بی توجهی همسرتون چی کار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست
من همسرم همینجوره دوس داشتنش تو دلش با کارش نشونم میده دوسم داره اما ابراز علاقه نداره 

حسرت زندگی دیگرانو نمیخوری؟اونایی که شوهراشون حتی تو پروفایلشون دارن محبت میکنن...و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با تجربه 11 سال زندگی مشترک وصیت میکنم اگه بچه نداری راهتو جدا کن .   من به هر دری زدم مشاوره ..قهر .. خواهش .. التماس .. حرف .. دعوا و ... اما نشد که نشد یعنی محاله تغییر کنه .. کاش همچنین ادمای بیشعوری ازدواج نکنن و دختر مردمو بدبخت نکنن

آره همه ی همه به خاطر اینه که میگم به من بی توجهی و آخرشم با دعوا ختم میشه

ی کم تو هم بی توجه باش بذار اون بیاد سمتت بهش زنگ نزن زیاد پیشش نرو تا حرف نزد حرف نزن 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
حسرت زندگی دیگرانو نمیخوری؟اونایی که شوهراشون حتی تو پروفایلشون دارن محبت میکنن...و...

اره تو دلم ولی وقتی میبنم همسرمنم بهم محبت میکنه اما به روش خودش بی خیال میشم وگرنه کی بدش میاد همسرش بهش ابراز محبت کنه 

من بهش میگم دوست دارم هیچی نمیگه 😐

اما تو دلش واقعا دوسم داره اینو تازگیا فهمیدم

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
ی کم تو هم بی توجه باش بذار اون بیاد سمتت بهش زنگ نزن زیاد پیشش نرو تا حرف نزد حرف نزن 

خیلی از این راه وارد میشم...اما واسش مهم نیست...ده سالم بگذره اینجوری مهم نیست واسش...منم به خیال خودم تا الان مثلا عشقمونو زنده نگه داشتم در حالیکه همش آب در هاون کوبیدنه...خسته شدم 

چطور درگیر نمیکنی؟پس به کی تکیه میکنی؟

خب صد در صد تکیه گاهم خودشه ..  مرد خوبیه جلوی همه هوامو داره به خیلی از خواسته هام اهمیت میده ولی بلد نیست محبت کنه ... قبلا بهش میگفتم اخرشم دعوامون میشد الان دیگه ازش انتظار ندارم چقدر بگم و اونم گوش نده 

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
اره تو دلم ولی وقتی میبنم همسرمنم بهم محبت میکنه اما به روش خودش بی خیال میشم وگرنه کی بدش میاد همسر ...

میشه بگی از کجا فهمیدی؟؟؟میگم تا به حال شده خودش بیاد تو رو بغل کنه یا خودش بگه بیا باهم حرف بزنیم؟