2777
2789
عنوان

اگه شما هم بودین ناراحت میشدین

381 بازدید | 35 پست

شوهرم یه شهر دیگه درس میخونه

میره و میاد، دیروز عصر رفت که امروز برگرده، من دو تا بچه کوچیک دارم، خیلی شیطنت دارن، بیشتر وقتا هم مهمون دارم، دیشب هم شیش نفر مهمونم بودن برا شام، تو مسیر که داره میره من چندین بار زنگش میزنم، خودش هم زنگ میزنه

دیشب که رسید بعدش اصلا یه پیام نداد که درچه حالی، بچه ها چی، مهمونات رفتن یا نرفتن، خودت تنهایی یا رفتی خونه بابات، خوابی یا بیدار؟ تا دو شب هم انلاین بود

دوستم داره، منظور نداره اما

خیلی دلم گرفت از بی تفاوتیش

نمیدونم من زیادی حساسم یا نه حق دارم

مهمونی دادنت دیگه چیه

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحتی نداره شاید دستش گیر بوده یا کار داشته 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

خب وقتی تنهایی انقدر مهمونی نده.مهمونا خودشون نباید هی بیان خونت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙