2777
2789

حالا به نظر شما چند درصد احتمال داره درست باشه هرکی تجربه داره تو ان تی بهش جنسیت گفتن لطفا اعلام کنه

پسر زودتر معلوم میشه ..احتمال ۸۰درصد درسته 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت پسره 

پسر شد

احتمالش که درست گفته باشه خیلی زیاده 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
 آره من که دل تو دلم نیست برا تعیین جدی جنسیت 

تا نود درصد مطمئن باش چون اگه نمیتونست تشخیص بده نمی گفت

احتمال اینکه اشتباه بگن خیلی کمه 

منم تو اون موقع شرایطم مثل خودت بود. ولی تو سایتم چک کن نظریه نوب و رمزی و.... با عکسای سونوت مقایسه کن تا حدی مطمئن میشی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗