2777
2789
عنوان

ترکیب گوشت چرخ کرده چی باشه که کمتر بو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 10848 بازدید | 58 پست
وای سنگدون مرغ!!؟ شوهرمن همین گوشت خالصم به زور میخوره. اونو که میفهمه دیگه لب نمیزنه😓

شوهر منم اگه بفهمه لب نمیزنه ولی مادرشوهرم گفته بهش نگین چون میدونه خیلی بدغداست و کلا معده حساسی داره ولی اصلا تا حالا متوجه نشده😂😂

عزیزم همسر منم حساسه ما فقط از یه فروشگاه گوشت میخریم از هر جای دیگه خرید کنم میفهمه و یا نمیخوره یا ...

بله. ما از ی قصابی تو محل که خیلی تعریفی و قدیمه و تمیزه میگیریم.

ولی باز گیر میده😓

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اگه بفهمه لب نمیزنه ولی مادرشوهرم گفته بهش نگین چون میدونه خیلی بدغداست و کلا معده حساسی دا ...

دقیقا منم ی وقتا جلوش غذا درست نمیکنم که گیر نده 

بله. ما از ی قصابی تو محل که خیلی تعریفی و قدیمه و تمیزه میگیریم. ولی باز گیر میده😓

اینبار از پروتئین امیر خرید کن سئول به سمت ده ونک هست به سمت نیایش .قصابی معروفیه ولی گرونتره.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خداییش گوشتایی ک مامیخریم هم خوبه ولی همسر خیلی شدید حساسه.اصلا ی چیزایی رو متوجه میشه تو طعم که بقی ...

آره عزیزم رنده میکنم. این گوشت آیی که مامانم میخرن چون محلی هم هست واقعا خوش طعمه. شوهرت حتما خیلی خیلی دیگه حساسه🤕

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
اره.خیلی خیلی☹

گوشت شتر مرغ ازین به بعد بگیر به نظرم اون دیگه واقعا بو نمی‌ده اگه اون گفت بو میده دیگه گوشت چرخی بهش نده😌

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
بابا ولمون کن با ۶۰۰ تومن انگار میخوای چیکار کنی برو شمش نیم گرمی پیدا کن بمنچه

تو اومدی تاپیک من، من ولت کنم؟ واااا😂

آخه وقتی بلد نیستی چرا نظر میدی؟ 

انگار کوری.نوشتم دو تومن پول دارم، نه ۶۰۰.  میخواسم ۶۰۰ تومنی رو جدا بگیرم واسه کسی.میگم نمیخونی واسه اینه.

آخه وقتی بلد نیستید چرا میاید تاپیک و نظر میدید 

عب نداره فوقش شمش رو بلد شدی😂😂😂