2777
2789
عنوان

ترکیب گوشت چرخ کرده چی باشه که کمتر بو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 10848 بازدید | 58 پست
همه کار کردم😔

سیر هم زدی؟؟ البته ما هم از شهری که زندگی میکنیم گوشت چرخ کرده میگیریم با اینکه همون جا هم چرخ می‌کنه گوشتش میبینیم ولی من خودم اصلا نمیخورم چون یه بوی بدی داره😷 تو کتلت پیاز میزنم سیر هم میزنم زردچوبه زیره سیاه ولی بازم بوی خودش داره. بستگی به گوشت داره . وگرنه گوشت هایی که مامانم میخرن و میپزن تو شهر خودمون عالیِ

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت چرخ کرده بیرون همینه ! هر کاری کنی تهش یه بوی خاصی داره که علتش هم نشستن گوشت وقت چرخ کرده و آل ...

.سری قبل چربیش زیاد بود. این سری گفته چربی زیاد نریزه. و فقط گوسفندی بریزه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

ببین منم خیلللیی به بوی گوشت حساسم،،

قبل از اینکه درست کنم یه کم پیاز رنده میکنم میریزم رو گوشت یکمم بهش جوز هندی و زنجبیل تازه و میخک و فلفل سیاه زیاد میزنم بعضی وقتام یه کم اندازه یه قاشق بهش سرکه بالزامیک میزنم سرکه توی بوش خیلیی تاثیر داره تمام بوی گوشت رو میگیره،اگرم بالزامیک نداشتی سرکه های دیگم کم بزن،،بعد از اینا پیاز که سرخ کرم و زرد چوبه زدم این گوشت رو بهش اضافه میکنم،،اصلا اصلا دیگه بو نمیده..

ما فقط گوساله یا شتر یا شتر مرغ میخریم برای چرخکرده

ولی پدرم همیشه گوساله رو با کمی قلوه گاه گوسفندی چرخ میکرد. زیادش گوساله و کمش گوسفندی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اتفاقا این سری خیلی گوشت چرخکردمونو کم گرفتیم😓

مادر شوهرم یک کیلو گوشت گوساله رو با یک کیلو سینه مرغ و یک کیلو سنگدون مرغ و نیم کیلو دنبه چرخ میکنه بعد کوفته قلقلی و کتلت حتی کوبیده هم باهاش درست میکنه انقد خوشمزه میشه 

سیر هم زدی؟؟ البته ما هم از شهری که زندگی میکنیم گوشت چرخ کرده میگیریم با اینکه همون جا هم چرخ می‌کن ...

خداییش گوشتایی ک مامیخریم هم خوبه ولی همسر خیلی شدید حساسه.اصلا ی چیزایی رو متوجه میشه تو طعم که بقیه نمیفهمن.

سیرو رنده میکنی؟

من گوسفندی و گوساله باهم چرخ کرده میگیرم موقع پختن با مرغ چرخ کرده قاطی میکنم یکم 

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍
مادر شوهرم یک کیلو گوشت گوساله رو با یک کیلو سینه مرغ و یک کیلو سنگدون مرغ و نیم کیلو دنبه چرخ میکنه ...

وای سنگدون مرغ!!؟ شوهرمن همین گوشت خالصم به زور میخوره. اونو که میفهمه دیگه لب نمیزنه😓

خداییش گوشتایی ک مامیخریم هم خوبه ولی همسر خیلی شدید حساسه.اصلا ی چیزایی رو متوجه میشه تو طعم که بقی ...

عزیزم همسر منم حساسه ما فقط از یه فروشگاه گوشت میخریم از هر جای دیگه خرید کنم میفهمه و یا نمیخوره یا کمتر میخوره. تهرانی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
.سری قبل چربیش زیاد بود. این سری گفته چربی زیاد نریزه. و فقط گوسفندی بریزه

به هر حال این نظر منه ،گوشت چرخ شده بیرون رو هر کاری کنید بو میده ! علتش هم گفتم شرایط بهداشتی چرخ کردن گوشت خیلی پایینه حتی تمیز ترین جاها رو به چشم دیدم گوشت نشسته رو چرخ میکنن و یا در حالت خوبش یه آب میگیرن ولی کل اون محیط و چرخ آلوده است برای همین گوشت چرخ شده بو میده