2777
2789

من همسرم خیلی حساسه، رفته گوشت چرخ کرده رو فقط گوسفندی گرفته که آب میشه اصلا موقع پخت انقد بافتش نرمو ظریفه. چون سری قبل همش میگه بو میده.ولی من ترکیب گوسفندو گوساله رو میپسندم. اینم بگم،پیازو ادویه و رب و آبلیمو همه چی میزنما ولی باز ی مزه ای رو میفهمه که اصلا بقیه نمیفهمن😣😣

حالا اینا اصلا مهم نیس، فقط بگید گوشت چرخ کرده فقط گوسفندی مزش خوبه؟ بوش وقتی باگوسالست کمتره یا بیشتر؟

اینم بگم گوشت شتر و فلان و اینا اصلادوس نداریم

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والله تو این گرونی خودشو لوس نکنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

کویفندی خالص خوبه ، اگه خیلی تازه باشه اصلا بو نمیده

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1