2777
2789
مشخصه دیوانگیه محضه ولی اون بالاخره طرف و میخواد  اگر هم انجامش میدین حق طلاق بگیرید مهریه بال ...

عزیزم شما بچه تون اتیشم بخواد بهش میدی ؟نمیشه که !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این انتخابو کرده و کوتاه نمیاد به نظرم باید حق طلاق داشته باشه ! و خونه ای که توش میشینن مهریه اش باشه ! یعنی در هنگام عقد ب نامش بزنن به جاش هیچی سکه نخواد ! اینجوری لااقل وقتی فهمید اشتباه کرده میتونه خودشو نجات بده 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

هرگز هرگز هرگز 

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

خریت محضه تمام

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

استارتر فقط اینکه خدا به خواهرتون صبر بده به نظرم خواهرزادتون هر چیم بگید درک نمیکنه الان اوج احساساتشه اونم تو این سن 

اون مرده رو باهاش حرف بزنید بکشه کنار البته اگه بفهمه😊که چشم اب نمیخوره اون اگه میفهمید که نمیرفت سر وقت یه دختر 18 ساله ی خام 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

اشتباه محض هست

مورد اول اینکه خیلی از شما بزرگتره...12 سال...دو دنیای متفاوت دارین

دوم اینکه ازدواج کرده و اون اقا مدام شما رو با همسرش سابقش مقایسه میکنه و البته اولین ها رو با همسر اولش تجربه کرده و برای شما شوق و ذوق ازدواج اول رو نداره

سوم اینکه بچه داره و این بچه لینک ارتباطی بین این اقا و همسر سابقشون هست...به علاوه اینکه شما نامادری میشین

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

بنظرم اصلا ن چون جوونی موقعیت بهترهم واست هست

واینکه یه بچه داره کنار اومدن باهاش اصلا اسون نیست موقعی هم که خودتم بچه دار بشی دیگه خییییلی سخت ترمیشه

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
دیدیم تو سایت دهه هشتادیا راحت عروسی میکنن میشه ما شصتیا دنبال انچنانی بودیم

اره اتفاقا واسه دهه هشتادیای ۱۳_۱۸ ساله راحته چون اونا از اون دسته هستن که مکرر تو سایت میگن"بعضیا تو ده سالگی به بلوغ  فکری میرسن و بعضی ها تو ۳۰ سالگی اندازه اون ده ساله عاقل نیستن"

چطور میشه کسی زیر ۱۴ سال به بلوغ فکری برسه؟؟؟ نمیشه و اگه بشه از نظر روحی مشکلی هست

منتظر اتفاقات خوبم