2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه مثل ملک مششترکی هست که دو نفر با هم میخرند  معامله ای که نه فسخ میشه و نه میشه فراموشش کرد 

اینو یادت باشه که بچه نقطه اتصال دو نفر هست تا ابد حتی اگه جدا بشن و متنفر بشن و ....

عزیزم من اون دختر نیستم. خواهر زاده نفهمم همچین انتخابی کرده

اون مرد 30 ساله چه خوش اشتها هست اونو باید ماخذه کنید وگرنه یه بچه 18 ساله چه درکی داده ؟ چه جوری به خودشون اجازه هر کاری میدن و یه خانواده رو بهم میزنن !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم علت طلاق چی بوده؟

یه زن باید به ته خط برسه که بچه اش رو برداره و از یه زندگی فرار کنه..

باید حتما با زن قبلی صحبت کنید تا بدونید این آدم کی بوده

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مشخصه دیوانگیه محضه ولی اون بالاخره طرف و میخواد 

اگر هم انجامش میدین حق طلاق بگیرید مهریه بالا و شرایط خاص دستی دستی دختر و ندید بره

ممکنه زنش رجوع کنه

ممکنه بچه اختلاف بندازه این وسط

ممکنه اقا اولویتش بچه ش باشه

حتما الان اون زنه که طلاق گرفته وجه دیو براش درست کردن و همه چی رو انداختن گردن اون و اقا بی گناه و مظلوم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

احتمالا رابطه خوبی با پدرش نداره درسته؟ 

خودتون تلاشی نکنید بدتر جری میشه و عاشق تر و فکر میکنه عجب مردی رو از دست داده! 

ببریدش پیش یه مشاور مجرب که اگه واقعا ازدواج پرخطری باشه توجیحش کنه

فقط ولش نکنید گند بزنه توی زندگیش بعد بگه من نمیفهمیدم شما که بزرگترم بودید چرا راضیم نکردید

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است