2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر چند سالتون بود موقع اقدام

۲۹ سال

هم کیست تخمدان داشتم و هم فیبروم رحم!

گفتم حداقل ۱ ساااالی طول میکشه ولی اینطور نبود

از بس توی نی نی سایت خونده بودم که فلان مدت منتظرن 

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
۲۹ سال هم کیست تخمدان داشتم و هم فیبروم رحم! گفتم حداقل ۱ ساااالی طول میکشه ولی اینطور نبود از بس ...

منم کیست دارم با وجود کیست بازم باردار شدین؟؟کیستتون چه اندازه بود؟؟

خدایاشکرت
ممکنه حامله باشم دیروز بی بی زدم اولش منفی شد گذاشتم همون جا توی سرویس بهداشتی مونده بعد یکی دو ساعت ...

والا عزیزم من تو این ده ماه که اقدام بودم حتی یک بارم بی بی چکام حتی هاله ننداختن واسه همین من میگم هاله هم مثبته و درصد خطاش خیلی پایینه

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
یعمی میشه کسی با کیست باردار نشه؟کیست من ۳۵ در۲۱ میلیمتره 

نه عزیزم اصلا نگران نباش

والا خدا میدونه بارداری چطوره! یکی رو میبینی سالمه سالم، کلی طول میکشه تا باردار بشه.

یکی هم با وجود مشکلات زنانه خیلی زود باردار میشه.

اخه به خیلیییییییی چیزا ربط داره انگار.

در کل سرسوزنی به خودت استرس وارد نکن. اگه شرایطش رو داری کم کم برو تو فکر اقدام. راستش من از شدت استرس زیاد گفتم بزار امتحان کنم ببینم باردار میشم یا نه!!! مث دیوونه ها شده بودم از بس چیزای عجیب خوندم توی نی نی سایت

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
من ۲۸

مـــــبارکہ عزیزم بسلامتی ان شالله تا ماه آخر حالت خوب باشه و نی نی رو دنیا بیاری برامنم دعا کن منم بیام خبر بارداری بدم خیلی حس،خوبیه😍

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
مـــــبارکہ عزیزم بسلامتی ان شالله تا ماه آخر حالت خوب باشه و نی نی رو دنیا بیاری برامنم دعا کن منم ...

انشالله به زودی زود دلت شاد میشه عزیزم خدابزرگتر از اینهاست ناامید نشو

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
انشالله به زودی زود دلت شاد میشه عزیزم خدابزرگتر از اینهاست ناامید نشو

فدات ان شالله خیلی سخته 😞😔من قبل از عروسی دوستم اقدام داشتم الان دوستم ی نی نی ناز دنیا اورده

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲