2777
2789
فدات ان شالله خیلی سخته 😞😔من قبل از عروسی دوستم اقدام داشتم الان دوستم ی نی نی ناز دنیا اورده

چند وقته اقدامی؟مشکل چیه؟

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
چند وقته اقدامی؟مشکل چیه؟

الان شونزده ماهه اقدامم  دکتر رفتم عکس رنگی نوشته خیلی میترسم از عکس رنگی ولی تصمیم گرفتم برم 

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شونزده ماهه اقدامم  دکتر رفتم عکس رنگی نوشته خیلی میترسم از عکس رنگی ولی تصمیم گرفتم برم&n ...

عزیزم حتما عکسو برو منم ده ماه اقدام بودم که این ماه بدون مصرف هیچ قرص و دارویی شد بخدا عکس رنگی اونقدرا که میگن نه درد داره نه وحشتناکه

من ۵اسفند عکس رنگی گرفتم و بعد از عکس دوبار پریود شدم و ماه سوم که خداروشکر مثبت شد

توام نترس برو مطمئنم کمک میکنه

عزیزم حتما عکسو برو منم ده ماه اقدام بودم که این ماه بدون مصرف هیچ قرص و دارویی شد بخدا عکس رنگی اون ...

عزیزم خیلی خوشحال میشم میبینم دوستان نوشتن باردار شدم اصن ی حس خوبی بهم دست میده باشه گلم حتما میرم بعداز پریودی با دل پاکت دعام کن😘

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
عزیزم خیلی خوشحال میشم میبینم دوستان نوشتن باردار شدم اصن ی حس خوبی بهم دست میده باشه گلم حتما میرم ...

حتما عزیزم انشالله دیگه انتظارت تموم میشه

حتما عزیزم انشالله دیگه انتظارت تموم میشه

فـــــداتم😘😘