2777
2789
عنوان

خانمها کمکم کنین عمل لوزه کودک😢😢

444 بازدید | 40 پست

سلام.دخترم7سالشه.باید عمل لوزه انجام بده.کسی بوده بچه ش تو این سن این عمل رو داشته باشه؟تو رو خدا اگه تجربه دارین و دیدین و شنیدین بگین

درمونده ام

😢😢😧

خیلی سخته😭😭😭😭

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۰ سالم بود خواهرم سه سالش بود ک انجام دادیم راحت ترین عمله چیزی خاصی نیست

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
پسر خواهرم ۳ سالگی عمل کرد اصلا هم اذیت نشد . 

درد نداشت بعدش؟

خونریزی چیزی

خورد و خوراکش چی😢

من ۱۰ سالم بود خواهرم سه سالش بود ک انجام دادیم راحت ترین عمله چیزی خاصی نیست

یادت میاد یعنی عملتو؟

تو رو خدا اذیت نشدی ؟😢

دلم بی قراره واسه دخترم😢😢

از خونریزی بهدش

خورد و خوراکش که نتونه بخوره

می ترسم

بچم ضعیفه😭😭😭

درد نداشت بعدش؟ خونریزی چیزی خورد و خوراکش چی😢

دو سه روز بی قراری میکرد غذا هم مایعات و سوپ ابکی میتونست بخوره .خیلی زود هم خوب شد .الان ۱۰ سالشه اصلا هم مشکل نداره .خداروشکر

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
دو سه روز بی قراری میکرد غذا هم مایعات و سوپ ابکی میتونست بخوره .خیلی زود هم خوب شد .الان ۱۰ سالشه ا ...

خدا سر هیچ مادری نیاره درد بچه شو به چشم ببینه

سخته😭😭😭

یادت میاد یعنی عملتو؟ تو رو خدا اذیت نشدی ؟😢 دلم بی قراره واسه دخترم😢😢 از خونریزی بهدش خورد و ...

اره خیلی خوب یادمه

اصلا به هیچ وجه اذیت نشدم نه من نه خواهرم هیچ کدوم هم خونریزی نداشتیم

بعد از بهوش اومدنممم زرتی پاشدیم تو بیمارستان گشتیم😂

خونریزی هم نداشتیم بعدش

هم تختیامون داشتن شدید حتی گوش درد ولی نا نه اولا اونا دکترشون فرق داشت با ما و اوناییم ک دکترشون مشترک بود با ما دستیارای دکتر عملشون کرده بود ولی من و خواهرم رو خود دکتر .مامانم خیلی تاکید کرد ک حتما خود دکتر برامون انجام بده.

انقد راضی بودم ک برا عمل زیباییمم میخوام برم پیش دکتر لوزم تو عمل زیبایی هم فوق العادس کارش

خورد خوراک هم تا دو هفته بستنی واتیلی فقط بعدش غذای میکس شده

یه جوری به هوش اومدم هی میرفتم و میومدم بستنی میخورد ک پرستار گف آریانا خانوم بستنیامون تموم شدا از دس تو😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
من ٢١ سالگی عمل کردم تا یک ماه فقط غذاهای شل و ابمی میخوردم با این حال بازم اوایل خیلی میسوخت.اینم ب ...

وااای😢

بچه م همین جوریش ضعیفه طفلک

خدایا چه کنم😢

هیچی توی بچگی عمل کردن خیلی بهتره.الان که خوراکش فقط شیره .بعدم بعد عمل بستنی خوبه بخوره نمیدونم حالا میتونی به بچت بدی یا نه ولی تنها چیزی که بعد عمل میشه خورد بستنیه که نمیسوزونه‌.حتی ابم انگار اسیده اون موقه

هیچی توی بچگی عمل کردن خیلی بهتره.الان که خوراکش فقط شیره .بعدم بعد عمل بستنی خوبه بخوره نمیدونم حال ...

دخترم 7ساله ست😢

خیلیم می ترسه

الهی بمیرم😭😭😭

اصلا ترس نداره .هیچ کاریم نداره بیهوشش میکنن هیچی متوجه نمیشه همون روزم بعد عمل باید یکم اب بخوره و راه بره تا بالا بیاره که خونهایی که رفته توی معدش خالی بشه بعدش دیگه به حالت عادی برمیگرده