2777
2789
میترسم بذارم اجرا از اونور بره تقاضای طلاق بده اونموقع براش خیلی خوب میشه ۵،۶ماه یدونه میده راحت طلا ...

شک نکن این کار رو میکنه و به ضررت تموم میشه بذار قرار باشه جدا بشید اون اقدام کنه.

اگر فکر میکنی شکایت کنی داداشت خلاص میشه و اون شکایتش رو از داداشت پس میگیره شکایت کن.البته بهش بگو برو رضایت بده وگرنه منم میرم ازت سکایت میکنم ببین چی میگه

ما ملت حسينيم
شک نکن این کار رو میکنه و به ضررت تموم میشه بذار قرار باشه جدا بشید اون اقدام کنه. اگر فکر میکنی شک ...

آره اون از خداشه من بذارم اجرا اصلا قصدش زندگی نیست  به نفعش میشه خیلی بچه ننس خانوادشم میگن طلاق بده ولی من با سمجی م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت که الانم میکنه مطمعنم ولی یه پسره دوساله هم دارم اونو چیکار کنم

فکر میکنی پسری که پدرش خیانت کار باشه و یه مادر دردکش داشته باشه چه آینده ای پیدا میکنه

پسرتو بهانه نکن چون این زندگی براش بدتره

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
فکر میکنی پسری که پدرش خیانت کار باشه و یه مادر دردکش داشته باشه چه آینده ای پیدا میکنه پسرتو بهانه ...

نمیدونی امروز طفلکمو چندبار زدم اعصابم خیلی ضعیف شده بچمم لجباز شده اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم خدا لعنتش کنه شوهرمو