2777
2789

دارین؟مثلا دوبار که عطسه کنه میگن خوب اومد حتما این کار به خیر و صلاحه و انجام میشه

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اعتقاد ندارم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اره اعتقاد دارم چون چند مورد واسم پیش اونده اگه حوصله دارین تعریف کنم 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بگو خیر 

چرا؟من هنوز نمیدونم کدومش واسه من درسته چه یه بار عطسه کنن کارم درست نمیشه چه دوبار😅😅

نه .خواستیم خونه بخریم من و دخترم یکسر عطسه میزدیم شوهرمم هی نگامون میکرد و حرص میخورد میگفت اگه گذاشتین ،فک میکردیم نمیشه ک عطسه میزدیم . راحت خونه رو گرفتیم و ماشالا تمومم شد . اینا خرافاته 

بنظرم خرافاته اعتقادی ندارم ایرانی ها اکثرااهل خرافه اند چون فکروعلم واگاهی شون پایینه توهین به شما ...

نه اخه من هیچوقت اصلا دقت نمیکنم

نه .خواستیم خونه بخریم من و دخترم یکسر عطسه میزدیم شوهرمم هی نگامون میکرد و حرص میخورد میگفت اگه گذا ...

خداروشکر عزیزم

چرا؟من هنوز نمیدونم کدومش واسه من درسته چه یه بار عطسه کنن کارم درست نمیشه چه دوبار😅😅

به هر چی اعتقاد داشته باشی همونو جذب میکنی در هر صورت بگو خیر باشه فکر بد نکن