2777
2789
عنوان

محل شما برنج کیلو چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 65 پست
اسمش چیه؟؟ از خونه همسایه ما خیلی بوی برنج خوبی میومد پرسیدم برنجتون چیه همینو گفت..گفت از خوزستان م ...

عنبر بو یه نوعشه چمپا هم نوع دیگشه بازم هستا ولی اینا خوبشت دقت کن اصلشو بخری چون تایلندی قاطیشون میکنن میشه ورجه 2

و دیگر هیچ...

از ما کیسه های 10 کیلویی روش هم نوشته طارم محلی کشت دوم فوق العاده معطر- من که واقعا راضیم

کیلویی چنده؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ما کیسه های 10 کیلویی روش هم نوشته طارم محلی کشت دوم فوق العاده معطر- من که واقعا راضیم

ببخشید عزیزم یه بار گفتی ..حواسم نبود دوباره پرسیدم...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ادرستو بده برات بفرستم    

مگه فقط پیازه خواهر امروز پیاز و‌سیب زمینی و بامجون و‌گوجه و‌اب لیمو‌ خریدم‌ شد ۷۰ تومن🤦‍♀️🤦‍♀️ هنگم هنوز 😂

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

بهمن خریدم‌کیلویی ۱۲ طارم رو الان ۲۲ 

دیگه رفیق شوهرم سوپری داشته برامون خیلی لطف کرده ۱۴۷۰۰ حساب کرده ماهم سنگین ازش خرید کردیم

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
مگه فقط پیازه خواهر امروز پیاز و‌سیب زمینی و بامجون و‌گوجه و‌اب لیمو‌ خریدم‌ شد ۷۰ تومن🤦‍♀️🤦‍♀️ هن ...

والا تو اهواز بادمجان رو ۸۰۰حراج کردن

پیاز۳۵۰۰

گوجه۳۰۰۰

آنه عربی وافتخر و الی مایعجبه ینتحر  

بچه ها الکی قیمت بالا نگین 

همین سایتا تاثیر داره تو قیمت گذاری

من هفته پیش از کسی که شالیزار داره تو تهران خریدم 19

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره