2821
2789
عنوان

بياين بگين حق با كيه؟؟

157 بازدید | 17 پست

چند وقت ديگه عروسي خواهرمه 

ماهم تعدادمون محدوده ازين تعداد محدود بايد فاميلا و دوستاي درجه ١ و ٢ دعوت شن 

پدر و مادرم هر كدوم جدا ماهي يكبار جلسه فاميلي دارن 

پدر با  پسر عموهاي پدر بزرگم ك رو هم ٢٠ نفر

مادر با دختر خاله ها و خااله هاي مادربزرگم ك ١٢ نفرن 

جوري ك عروس ك خواهرمه اين جماعت رو تو خيابون ببينه نميشناسه 

بخاطر اينكه پدر مادرم پاشو كردن تو يه كفش ك اينارو بايد حتما دعوت كنيم 

خواهر بيچارم مجبوره بره يه سالن قيمت ارزونتر و از دوستاي صميمي خودش بزنه ك اونارو دعوت كنه 

حق با كيه بنظرتون 

خواهرم يا پدر و مادرم 

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هردو رو دعوت کنن .فوقش دوستاش ۱۰ تان .زیادتر ک نیس 

مسئله مهم اينه ك چرا اون ادماي غريبه بايد تو عروسي باشن چرا پدر مادرم نبايد يكم كوتاه بيان 

ك فردا پشت سرشون بگن چقد اقاي فلاني خانم فلاني خوب بود منو دعوت كرد و اصلا به دل دخترش اهميت نميدن ك به عنوان عروس ميخواد همچين مهماناييو يا نه

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

حق با خواهرته، عروسی اونه اول باید نظر اون اعمال بشه بعد اگه جا بود بقیه دعوت بشن، وقتی کسی رو نمیشناسه واسه چی باید دعوت بشه؟

با پدر و مادرتون صحبت کنین قانعشون کنین حالا اگه عروسی دیرشون بود خودشون خرج عروسی میدادن یه چیزی، تو این دوره زمونه با این خرج و مخارج یکم کمتر سختگیری کنن که خواهرتم دلش شاد باشه روز عروسی

دستمو ول نکن🤲🏻
حق با خواهرته، عروسی اونه اول باید نظر اون اعمال بشه بعد اگه جا بود بقیه دعوت بشن، وقتی کسی رو نمیشن ...

كاش اونام مثل تو فكر ميكردن 

مسئله مهم اينه ك چرا اون ادماي غريبه بايد تو عروسي باشن چرا پدر مادرم نبايد يكم كوتاه بيان  ك ...

ببین تو مراسم گرفتن خیلی حرف پیش میاد .عاقل اونهدن سیخ بسوزه ن کباب .هم دل خونوادتو باید بدست باید بیاره خواهرت هم دوستات .کنترل کردنشم خیلی سخته .من برا مراسم خودم ۱۰بار تصمیم عوض کردم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
خب مگه دوستاش چند نفرن؟

دوستاشو مثال زدم زياد نيستن ولي منظورم اين بود ك ايا درسته كسايي ك اصلا نميشناسيم دعوت كنيم بخاطر اينكه فردا مردم بگن دست فلاني درد نكنه مارو دعوت كرد 

دوستاشو مثال زدم زياد نيستن ولي منظورم اين بود ك ايا درسته كسايي ك اصلا نميشناسيم دعوت كنيم بخاطر اي ...

خوب تو عروسی ما هم شاید خیلیا بودن من نمیشناختم و دعوت کردیم به خصوص همسرم میگفت بعضی از فامیلای خودشون رو تو عمرش یبارم ندیده ...

اینجا نمیشه گفت حق با کسی ... باید مدیریت کنن بر اساس اون بودجه به نتیجه برسن

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
2825
2823
2791
2779
2792