2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه مهدکودکی دارن بیان

161 بازدید | 16 پست

مهدکودک برای جذب پسرم هیچ تلاشی نمیکنه. اول هم مجبور کردن تمام هزینه ی ثبت نام رو بدم. ولی الان که ثبت نام کردم و به قول معروف خرشون از پل گذشت دیگه انگار نه انگار. حتی درست و حسابی با آدم حرف نمیزنن. اعصابم داغونه از دستشون. ولی به خاطر بچه م حرفی نمیزنم بشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی وشادی ٫ ما سمت استاد معین هستیم پسر من دو ماه دیگه ۲سالش میشه

مهد اونا اجازه میده از دوربین بچه رو چک بکنید؟ اینجا به من گفت میتونی نیم ساعت بیای بشبنی دوربین ها رو نگاه بکنی

مهد اونا اجازه میده از دوربین بچه رو چک بکنید؟ اینجا به من گفت میتونی نیم ساعت بیای بشبنی دوربین ها ...

دوربین و نمی‌دونم ولی اگه بخام همون لحظه از بچه فیلم میگیرن برام میفرستن

کاش قبلش تحقیق میکردی کجا بهتره ولی حالا که گذاشتی به دلت بد راه نده شاید از این به بعد بهتر بشه

خیییییلی مهد ها رو رفتم دیدم روشنا جون ولی واقعا چون تجربه نداشتم اصلا نمیدونستم به چه چیزهایی باید توجه کنم. حتی یه مشاور کودک هم رفتم فقط برای این موضوع که کمکم کنه برای پیدا کردن مهد خوب بدونم به چه چیزایی توجه کنم که اونم هیچ فایده ای نداشت و یک ساعت فقط راجع به چیزای دیگه صحبت کرد