2777
2789
عنوان

بچه ها واسه رفتن نحسی از زندگی چیکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ما اینجوری نبودیم اصلا از تولد پسرم به اینور زیاد شده

من که بعدبا داریم وتولدپسرم ازهمه لحاظ مالی،روحی،وهمه چیمون نحس شدجوری که میگفتم پاقدمش چرااینجوریه،حتی خونه برای اجاره گیرمون نمیومد،ولی شوهرم میگفت بزارهرچی میخوادازهرجابدبختی بباره دیگه نگی پاقدم اینه و....بعدشم به مروربهترشدین ولی هنوزم مشکل مالی داریمووسیله اش الکی خراب میشه ونمیشه کارکنه نمیدونم ماله چیه؟به دعانویس هم اعتقادندارم،کسی میدونه چرا؟ چیکارکنم؟

پسرعزیزم اگرخداکمکمون کنه من وپدرت تموم سعیمون رومیکنیم که درکنارمون روزای خوشی روبگذرونی،ووقتی بزرگ ومردشدی به تمام خواسته هات احترام خواهیم گذاشت،پسرم من ازمادرشوهربودن میترسم چون دوس ندارم تووهمسراینده ات رودچارمشکل کنم،عزیزم من تموم سعیم روخواهم کردکه عروسان سرزمینم سراغ شادی راازهمسرتو که امیدزندگی ماهستی بگیرند...👏👏👏😘😘😘برای خوشبختی وحل شدن مشکلاتمون صلوات میفرستید؟؟اللهم صل علی محمدوال محمد..وعجل فرجهم...
اره پرخاشگرو عصبی شدم ولی دیگه اون منو نمیبخشه 

واویلا چرا نبخشه

یکم سخته اولش بعد یاد میگیری

بهش بی اهمیت نباش

بخدا دیدم زنایی سبیل دارن ژولیده ان

موهاشون چسبیده بهم

میگن گرفتاریم خوب رو هم ۱۵دقیقه بخودتون  برسید زیاد نیستا

بچه خوابید میدونم داری بیهوش میشی برو تو بغلش کنارش بگو ارامش میخوام

حرف بزن

حمایت بخوا ازش تعریف کن بگو کمکت کنه تو خونه داری بگو بخدا ضعیف شدم خسته میشم ناز بیار بگو یکارگری بیاد هفته ای یکبار خونتو تمیز کنه راجب ظرفها تورو خدا ابا داغ بریزین روشون تند تند بشورین برن گمشن 

جاروهم من جارو دستی دارم

زیر انداز میندازم

لباسارن ک پدر لباسشویی امرزیده

هرچیزی برمیداری بزار سرجاش

روهم۱ساعت بخونه برس بسه

خودتو هلاک نکن تا خسته تر نشی وقت براش داشته باشی

من دوتا پشت سرهم دارم

زلزله ان

A A
من که بعدبا داریم وتولدپسرم ازهمه لحاظ مالی،روحی،وهمه چیمون نحس شدجوری که میگفتم پاقدمش چرااینجوریه، ...

عزیزم برا هرکسی پیش میاد چربطی ب بچه بیزبون داره

وضعیتم داری میبینی یکم صبوری کن

همه داشتن روزهایی ک هیچی نیست پولم نیست

من خودم۱ماه رفتم خونه مادرم رک گفتم مامان هیچی نبود بخورم گفت خوش اومدی شباهم تلپ میشدم خونه مادرشوهر تا یکم مشتری اومد روبراه شدیم

بخدا ازترس اون روزا یچیزایی رو کمتر استفاده میکنم پول بیاد دستم اول برنجو گوشت میخرم

ترسیده شدم اخه ولی خوب بود ننگی منو ادم کرد لوس بودم خیلی

A A

اتفاقا به خودم و به اون میرسم چون بچم نق نقو بود اوایل اصلانم کمک نداستم همش خونه نشین بودم عصبی شدم هی دعوامون میشد اونم عصبی شده بود این آخریه یه دعوایی پیش اومد که یه حرفایی بهم زد که تو این چندسال هیچوقت نگفته بود بهم بی توجه شده ناراحتم 😢

این نیز میگذرد 

دیگه خودم یچیزایی رو درست میکنم الکی پول نمیدم

ترشی مربا.ژله.کیک.قطاب درست میکنم برا یوقتی یکسی بیاد زود پودر میزنم زشت نشه.بچه هامم دلشون ضعف میره قطاب خوبه.پول خوراکی الکی نمیدم

مثلا سالاد الویه بخرم.خودم درست میکنم.ازین ندل چیزا قبلا باید میرفتم فست فود شوهرم گفت ساندویچ ساز داری.ماکروفر داری فر داری خوب نصف پولشو کلی وسیله میخرم خودت درست کن دوسه بار خراب میشن یاد میگیری بخدا اسنک بلد نبودم

خاکبسرم زنگ زدم خواهرم اومد ۵۰سالشه یادم داد سمبوسه هم درست کرد برام لازانیا درست کرد یاد گرفتم.خواهرشوهرم خیلی وارده اونم یچیزایی یادم داد خمیرم از نون وایی میگیرم بخدا خرجمون نصف شد اصلا

A A
اتفاقا به خودم و به اون میرسم چون بچم نق نقو بود اوایل اصلانم کمک نداستم همش خونه نشین بودم عصبی شدم ...

هوا خوبه با نینی برو پارک بقیه رو ببین

هم گیر ب اون نمیدی هم ادم حالش عوض میشه

بماند کمن پارک رفتنمم عذابه یکیش۴سالش شده تازگیا یکی۱سالونیمه باید یکسر بدوو ام

مادرمم مییشینه میخنده میگه جونت در بیاد

A A
دیگه خودم یچیزایی رو درست میکنم الکی پول نمیدم ترشی مربا.ژله.کیک.قطاب درست میکنم برا یوقتی یکسی بیا ...

میدونی اصلا نمیدونم منشا مشکلمون چیه بعضی وقتا میشبنیم فک میکنیم میبینیم هیچ مشکلی نداریما ولی پرخاشگریم . خونه خریدیم عوض اینکه خوشحال باشیم همش دعوا الانم اون فاز برداشته بهم گفت تو واسم مردی هیچوقت اینو نگفته بود

این نیز میگذرد 
هوا خوبه با نینی برو پارک بقیه رو ببین هم گیر ب اون نمیدی هم ادم حالش عوض میشه بماند کمن پارک رفتن ...

مشکلم الان شوهرمه قهر کرده منم اصلا حال ناز کشیدن ندارم

این نیز میگذرد 

مردم گفتن:

دعای جوشن صغیر رو به اب بخونید هم چهارطرف خونه بریزید هم از اون آب بنوشید . خانواده ما هم یکبار به شدت چشم زخم خورده بودیم به لطف خدا با این رفع شد .ذکر یونسیه و حدیث کسا هم مدام بخونید تو خونه 

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
میدونی اصلا نمیدونم منشا مشکلمون چیه بعضی وقتا میشبنیم فک میکنیم میبینیم هیچ مشکلی نداریما ولی پرخاش ...

شماره مشاوره بهزیستی رو دربیار ، بزنگ مشورت کن

♥️♥️
دعاهای رفع بدبیاری درخانه وزندگی وکار وگشایش درامورات زندگی ورفع گرفتاریها
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻هرشب سوره ی جن بخونید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اول هرماه قمری یه مرغ قربانی کنیدبدیدب فقیر
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
روزی چند صفحه قران بخونیدتاثیرشو خودتون توی زندگی احساس میکنید.
🍁🍁🍁🍁🍁

یک هفته نماز شب به نیت حضرت زهرا س بخونیدکه معجزه میکنه
✨✨✨✨✨✨✨

یا فتاح : هر کس بعد از نماز صبح دست خود را بر سینه بگذارد و هفتاد مرتبه این اسم

را بخواند ، خداوند پرده غفلت را از وجودش دور کند .

در بعضى از روایات روى ذكر "یا فتاح" براى حل مشكلات تكیه شده است، چرا كه این اسم بزرگ الهى كه به صورت صیغه مبالغه از "فتح" آمده بیانگر قدرت پروردگار بر گشودن هر مشكل و از میان بردن هر اندوه و غم، و فراهم ساختن اسباب هر فتح و پیروزى است، در واقع هیچ كس جز او "فتاح" نیست، و "مفتاح" و كلید همه درهاى بسته در دست قدرت اوست.

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

:

تا چهل روز و هر روز مقداری اسپند رو تهیه و چهارقل وسوره  زلزله بخون روش و فوت کن و توی خونه بسوزون و بزار دودشون بخوره توی کل خونه....برای رفع نحسی و بدبیاری و سنگینی و رفع جادو بسبار موثره

♥️♥️زهـٍٍٍٜ٘ٗـٍٍٜٓٓـٍٜۘـٍٍٜٜٜٜٜۘۘـٍٍٍٜٜٜٜٜٜٜٜۘۘۘـٍٍٍٜ٘ٗـٍٍٜٓٓـٜۘ:

😱😱😱😱😱

🔅 #دفع #نحسی وبد #بیاري در #خانه (بسیار مجرب)

کسانی که مرتب درمنزلشان نحسی وبدبیاري دور می زند

واوصاع منزل وافراد خانواده همیشه بهم می ریزد وهمه کارها بهم گره می خورند

ودست به هرکاري می زنند ,لحظه آخر همه کارهاخراب ومتوقف می شوند وهزارویک

گرفتاری دیگر.....

#براي #رفع این #مشکلات راهی

ساده وبسیارمجرب

👇👇👇👇

🔅بامحلول زعفران وگلاب بروي #کاغذ #نوشته و #درمنزل #آویزان کنید.

(بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم)

سپس 21 مرتبه این بیت شعر را بنویسید.

و یا باري احفظنا من الخلق کلهم بفضلک واکشف یا مصور کربنا

واین آیه رادرآخر ابیات 15 مرتبه بنویسید .

فَوقَع الْحقُّ وبطَلَ ما کَانُواْ یعملُونَ

✿♥‿♥✿خانوم گل◉‿◉❤:

بمدت هفت روز و هر روز بر روی ظرف آبی که نزدیک دهان کرده اید این دعا را بخوانید و به آب فوت کنید ( ضمنا دست راست شما موقع خواندن در آب باشد ) و در  همه جای منزل مخصوصا دم در اتاقها و منزل و گوشه ها بپاشید ابتدا سه مرتبه این دعا را بخوانید

( بسم الله الرحمن الرحیم یا مَعْشَرَ الجِنِّ اُناشِدْکُمْ بالعَهدِ الذی اَخَذَهُ عَلَیکُم سُلَیْمانِ بْنِ داوود اَنْ لاتُؤذُونا و لاتَظْهَروا لَنا ) .و حالا در ادامه این را بخوانید :

بسم اللهِ اَمْسَیْنا بالله الذی لَیْسَ مِنْهُ شَیءٌ مُمْتَنع و بِعِزَّه الله الَّتی لاتُضام و بِسُلطانِ‌ الله ِ‌المَنیع نَحْتَجِبُ و باَسمائِهِ الحُسنیٰ کُلُّها عائِذٌ من الاَبالِسه و مِنْ شَرِّ شَیاطینَ‌ الانسِ‌ و الجِنّ و مِنْ شَرِّ کُلِّ مُعْلِنٍ و مُسِر و مِنْ شُرِّ ما یُخْرِجُ باللَّیلِ و یَکْمُنُ بالنَّهارِ و یَکْمُنُ باللَّیلِ و یَخْرُجُ بالنَّهارِ‌و مِنْ شُرِّ ما خَلَقَ و ذَرَأَ و بَرَأَ و مِنْ شَرِّ اِبلیسَ و جُنودِهِ و مِنْ شَرِّ کُلِّ دابَّهٍ  اَنْتَ آخِذٌ بِناصِیَتِها اِنَّ رَبّی علیٰ صِراطٍ مُستقیم اعوذُ بالله ِ بِما اسْتَعاذَ بِهِ موسی و عیسی و ابراهیم الَّذی وَفّیٰ مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ و ذَرَأَ و بَرَأَ و مِنْ شَرِّ‌ اِبلیسَ و جُنودِهِ و مِنْ شَرِّ ما  یَبغیٰ اَعوذُ باللهِ السَّمیعِ العَلیم مِنَ الشَّیطان ِ الرجیم سوره حمد و فلق و ناس و زلزال )

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

مقداری نمک دانه درشت و غیر پودری یک کیلو یا بیشتر ( به قدر پاشیدن آن در کناره های دیوارهای منزل و حیاط ) آماده کنید ٫ آن را در یک ظرف گذاشته ٬٬ وضو بگیرید و دست راستتان را خشک کرده و اینگونه عمل کنید هنگام غروب دست راست خود را روی نمک قرار داده و ۳۱۳۳ مرتبه این اسماء‌ را به نیت رفع مشکل بخوانید ( الله الحی القیوم العلی العظیم )

خواندن هر پنج اسم با هم بکمرتبه محسوب میشود.بعد از اتمام قرائت نمکها را در همه جای خانه مخصوصا گوشه های حیاط و اتاقها بریزید و موقع ریختن آن مرتبا این آیه  را تکرار کنید ( وَ لایَؤُدُهُ حِفْظُهُما و هُوَ العَلیُّ العَظیمُ ) و همینطور تکرار کنید تا نمک تمام شود