lastseeninheaven مدیر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 عنوان این پسرو بندازید بیرون | مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 37 پست سلام.واسه این پسر گزارش بزنید اومده اینجا علافی خاهشا عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈 1398/02/14 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51282 چرا درخواست کسیو ک نمیشناسید قبول میکنید یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
raha_hadian عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1385 درخواست قبول نکن مگه مجبوری هرجا لازم باشه مینویسم که تا ابد اسیرِ پرسپولیسم❤
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39310 خانوما هم کم مقصر نیستن باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 @نی_نی_یار_3 بیا این پسرو قط دسترسی کن ۱۰ ساعت نشده عضو شروع کرده لطفا عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 درخواست قبول نکن مگه مجبوری من کنکوریم.چنتا دوس کنکوری داریم اینجا فک کردم ازاوناس دیگه.سن وسالشم کمه مثه پشت کنکوریا بود😢😢😢😢😢میدونم تقصیر خودمه😉😉😉 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
spring68 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 8354 وا.خب میخواستی در خواست دوستیش قبول نکنی وقتی قبول کنی همینه
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 به منم درخواست دوستی داده بود رد کردم ماشلا چ خوش اشتها تشریف داره😂😂😂😂 دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
lastseeninheaven مدیر استارتر عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1484 به منم درخواست دوستی داده بود رد کردم 😑😑😑😶.الان فک کنم تقصیرا میوفته گردن من😣😣😣😣 عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
arora عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 3835 @نی_نی_یار_3 بیا این پسرو قط دسترسی کن ۱۰ ساعت نشده عضو شروع کرده لطفا چقد ماها خود خواهیم😐درخواست دوستی جرم نیس اکه بود این گزینه رو نمیزاشتن😐شما قبول نکن خب برا همه از این درخواستا میاد🤦🏻♀️ مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...
tamannayetoo عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 1613 بی خیال بابا چیز مهمی نیس.لغو کن تمام.درک نمیکنم چرا انقد حرص میخوری.
takfereshte عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5896 رد کن خلاص از دیگران شکایت نمیکنم..بلکه خودم را تغییر میدهمچرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست.