2777
2789
عنوان

مینی واش؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 26 پست

ممنونم دوست های خوبم. فقط دوستانی که راضی بودن، ولی مارکش رونگفتن ممکنه مارکش رو هم بفرمایین. میخوام ببینم چه مارکی بیشترین رضایتمندی رو داره

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه خونه من لوله کشی آب و فاضلاب آزاد نداره که به دستگاه وصل کنم. میشه به صورت سیار ازش استفاده کرد. میخوام بذارم دم در حمام و از آب دوش براش استفاده کنم و لوله فاضلابش رو بعد شستشو بندازم کف حموم. امکانش هست؟

و اینکه خونه من لوله کشی آب و فاضلاب آزاد نداره که به دستگاه وصل کنم. میشه به صورت سیار ازش استفاده ...

این سوال منم هست ، منم تو آشپز خونه و حموم و دسشویی جام تنگه ، میشه بیرون دم حموم گذاشتش?

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
آب کثیفو خالی میکنه آب دوباره میریزی آبکشی میکنه

اهان.یعنی  مثل ماشین  اتوماتیک ها نیست؟سخته که اینطوری

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
و اینکه خونه من لوله کشی آب و فاضلاب آزاد نداره که به دستگاه وصل کنم. میشه به صورت سیار ازش استفاده ...

خیلی عالیه عزیزم من خودم هنوز بعد ۳ سال و نیم لباسای پسرمو توش میشورم 

بعله سیاره واس من تو تراسه خونه است کار ک تموم بشه لوله تخلیه ابشو میزارم دم چاهو خالیه میشه واس من خشک کن هم داره و مارکشو باید برم ببینم چیه

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
خیلی عالیه عزیزم من خودم هنوز بعد ۳ سال و نیم لباسای پسرمو توش میشورم  بعله سیاره واس من تو تر ...

ممنون عزیزم. یعنی از این دوقلوهاست که خشک کن مجزا دارن؟

ممنون عزیزم. یعنی از این دوقلوهاست که خشک کن مجزا دارن؟

نه گلم تک کابینه ولی توش سبد خشک کن میخوره ک بعد اینکه ابکشی کردی مزاری توش و خشک میکنه 

نه گلم تک کابینه ولی توش سبد خشک کن میخوره ک بعد اینکه ابکشی کردی مزاری توش و خشک میکنه 

خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم. فقط اگه اسم مارکش یادتون اومد ممکنه برام بنویسید. ممنونم  

خیلی ممنون از راهنماییتون عزیزم. فقط اگه اسم مارکش یادتون اومد ممکنه برام بنویسید. ممنونم   &nb ...

جرنال تکنیک

تایمرش کلا یه ربع باهمه مواد شوینده هم میشوره مشکلی نداره ولی من هنوز پودر صابون میزنم واس پسرمو 

خواهش گلم