2777
2789
عنوان

مینی واش؟؟؟؟

686 بازدید | 26 پست

سلام دوستان به نظر شما مینی واش، برا شستن لباس بچه کارایی داره؟ اگه نظرتون مثبته، از چه مارکی راضی بودید؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.  

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم داره چون نوزاد لباساش آلوده نیست بهتره کلا جایی ک لباساش شسته میشه مجزا باشه والا من خریدم و میدونمم ک استفاده میکنم اما مارکشو الان یادم نیست خونه بابامم هست وگرنه میگفتم بت اما میگفتن این مارک خوبه

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
منم میخوام بدونم البته لباسشوییم برنامه لباس کودک داره ولی نمیدونم باز مینی واس بخرم یا نه

مال منم داره اما مینی واش خریدم هم اینکه فقط لباس بچه تو شسته میشه هم ب لباسشویی فشار نمیاد لباس با حجم کم بخوای توش بریزی

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

وای مینی واش واقعا تمیز میکنه لباسارو 

بعد اینکه اگه بخوای یه موقع کهنه هم ببندی به کارت مباد 

البته من عقدم ولی شنیدم خوبه

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

من دارم خیییلی استفاده کردم وازش راضیم،مخصوصا تایکسال ،البته الان پسرام 4سال ودوسال هستن هنوزم لباساشونو تومینی واش میندازم خیییلی تمیز میشه وخراب وکهنه نمیکنه،مارکش تویوتا،حتما باخشک کن بخر

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

دوستان ی سوال؟مینی واش ها خودشون آب کشی هم دارن؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا