2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری از بارداری

129 بازدید | 9 پست

تا چند ماهگی میشه مصرف کرد و بعدش چی باید مصرف کنم؟ از چه موقع باید استفاده کرد؟ یعنی از چقدر بعد از پریود؟ بچه ام تازه رفته تو ۵ ماه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

من شنیدم قرص جلوگیری مخصوص شیردهی هست که خطا داره چون ضعیفه

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیش ماه بعد زایمان میتونی از قرص جلوگیری استفاده کنی اونم برای اینه که شیرت کم نشه اگه شیر خشک کمکی بهش میدی الانم میتونی بخوری قبل شیش ماه هم که قرص مخصوص دوران شیردهی دارن

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔
مارک خوبشو بگیر اصن 100%تا نخوای باردار نمیشی😎

منظورم همسرمه که رعایت نمیکنه ... مرتب استفاده نمیکنه ... میگه از خودم مطمئنم😝

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است