2777
2789
عنوان

خیلی تنهام بیاین دلداریم بدید

301 بازدید | 30 پست

خانوادم ی شهر دیگه زندگی میکنن من باشوهرم شهرخودمون فامیلامون هستن ولی منو از تنهایی در نمیارن ی دوستم ندارم همیشه تنهام شوهرمم یا سر کاره یا وقتی میاد خونه سرش تو اینستاس هرچی باهاش حرف میزنم جوابمو ب زور میده دیگه حرف زدنم داره از یادم میره بدیش اینجاست از بس ک تنهام میرم بین خانواده شوهرم دو نفرو میبینم خودمو گم میکنم صمیمی میشم باهاشون اوناهم خودشونو برا من میگیرن یا تیکه میپرونن دیگه از خودم بدم میاد دیشب خونه خواهر شوهرم شوهر اون یکی خواهر شوهرم بد جور بین جمع ضایعم کرد مستقیم ب شوهرم گفت تقصیرت نیس ک دعواش میکنی فقط برای اینکه  شوهرم پشتش سمت من بود این شوهر خواهرشوهرم هم طوری نشته بود ک من شوهرمو نمیدیدم قبلش شوهرم سرش تو اینستا بود من سه بار بلند صداش کردم ی سوال ازش داشتم نگو این داره با تلفن حرف میزنه من فکر کردم داره فیلم میبینه ک بلند صداش زدم این مرتیکه فضول منو خراب کردجلو همه خیلی دلم از خودم گرفته  میخوام ی مدت برم خونه بابام ی مدت طولانی ن واسه قهر واسه اینکه حالم بهتر شه و ب خودم بیام ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوری از خانواده خودت خیلی سخته. منم چندین ساله دورم. تنها با پسرم و شوهرم. همیشه میرم شهرمون ولی افسرده شدم. برو کلاس هنری. ارایشگری. استخر. ورزش. باشگاه. تو خونه نمون که افسرده میشی

خوشحالی یعنی ....

منم خیلی تنهام

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

به خودت بیای؟عزیزم تو که مشکلی نداری.مشکل از همسر محترمته.البته درکت میکنم منم شوهرم انقد بی توجه و سرده که کل اعتماد به نفسمو گرفته و گاهی فکر میکنم ایراد شاید از منه.ولی عزیز دل ایراد از اونلس که نمیدونن با همسرشون چجوری رفتار کنن

دوری از خانواده خودت خیلی سخته. منم چندین ساله دورم. تنها با پسرم و شوهرم. همیشه میرم شهرمون ولی افس ...

بخدا خیلی افسرده شدم قبلا خیلی شاد و سرزنده بودم بعد ازدواجم احساس میکنم خیلی پیر شدم از پاییز میرم دانشگاه 

خییییلییییی سعی میکنم قوی باشم و بهشون اهمیت ندم ولی قلبم میشکنه خیلی الان فقط نیاز دارم برم خونه با ...

ميفهمم ولي يكم ب خودت مسلط باش و محكم

یادت نره شکستن دل تاوان دارد.یادت نره عمر و جوونیت پایان داره....
بخدا خیلی افسرده شدم قبلا خیلی شاد و سرزنده بودم بعد ازدواجم احساس میکنم خیلی پیر شدم از پاییز میرم ...

میدونم چی میگیط. منم شاد بودم خیلی زیادی. تابستون برو یه کلاس هنری یا ارایشگری تو خونه خیلی اذیت میشی

خوشحالی یعنی ....
به خودت بیای؟عزیزم تو که مشکلی نداری.مشکل از همسر محترمته.البته درکت میکنم منم شوهرم انقد بی توجه و ...

شوهرم درکل میشه گفت مرد خوبیه ولی فکر میکنه من میدونم دوسم داره یا فکر میکنه همین ک کار میکنه بسه برای من واصلا وقتی برای من نمیزاره فقط هرجمعه خونه باباشه هرچی میگم منو ببر ی پارکی سینمایی جایی اصلا نمیبره نهایتا ببرم تو ماشین دور پارک منو بچرخونه و بیایم خونه از ماشینم پیاده نمیشیم باورت میشه مادوتا از اول ازدواجمون تا حالا ی سینما نرفتیم حق با شماست شوهرم ب من اهمیت نمیده