2777
2789
عنوان

خیلی تنهام بیاین دلداریم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

تو توی غربت احساس تنهایی میکنی،من بین خانواده هامون احساس تنهایی میکنم.دلم یک مسافرت میخواد یک ارامش یک اسایش خسته شدم از همه چی،سرکوچکترین چیز عصبی میشم.

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلی داره بهت فشار میاد اگه خواستی واسه خودت دوست پیدا کنی احساسی برخورد نکنی و خوب بشناسیش

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
بخدا خیلی افسرده شدم قبلا خیلی شاد و سرزنده بودم بعد ازدواجم احساس میکنم خیلی پیر شدم از پاییز میرم ...

وای عزیزم فکرمیکردم فقط من اینجوریم تویه شهرتنها بابچه بدون هیچ دوست وفامیلی حتی یکی ندارم حرف دلموبهش بزنم 

چرا فکر میکنی تنهایی؟

این همه آدم تو این شهر هست یعنی ی دوست نمیتونی داشته باشی؟

کلاس ورزش نمیتونی بری؟

چرا آخر هفته با شوهرت برنامه تفریحی نمیذاری؟

برو تئاتر موزه سینما رستوران

حتما باید با فامیل شوهر بگردی؟

برای زندگی مشترکت انرژی بذار سوپرایزش کن لباس خوب بپوش با دوستای مشترکتون بیرون برید

الان فصل گلاب گیری با هم برید کاشان

موسقی گوش بده

خودت باید زندگیتو شاد کنی

شادی سراغت نمیاد

وای عزیزم فکرمیکردم فقط من اینجوریم تویه شهرتنها بابچه بدون هیچ دوست وفامیلی حتی یکی ندارم حرف دلموب ...

من خانواده شوهرم فامیل خیلی نزدیکم هستن ولی آدم نیستن خانوادمم ک دورن گاهی اوقات تنها خواستم از خدا اینه ک ی دوست بهم بده مثل خودم منو بفهمه تا با اون حال روحیم خوب بشه

چرا فکر میکنی تنهایی؟ این همه آدم تو این شهر هست یعنی ی دوست نمیتونی داشته باشی؟ کلاس ورزش نمیتونی ...

اتفاقا خونه بابام کاشانه امشب یا فردا میرم ی مدت باشگاه میرفتم خیلی خوب بود بازم باید ادامش بدم پاییز باید برم دانشگاه بخدا هرچققققدر ک ب شوهرم میگم منو ببر پارک یا سینما یا دونفری بریم مسافرت نمیاد چه برنامه ای باهش بچینم آخه فقط تصمیم دارم خودم شاد باشم و با خودم بهم خوش بگذره برم کاشان و بیام بعد ماه رمضان میرم کلاس شنا گواهی نامه رانندگیمو نیمه کاره ول کردم اونم باید برم گواهیناممو هم باید بگیرم و....