2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خواهرام خیلی نزدیکن ولی تا دعوت نکنن نمیرم شاید سالی دو بار اونا هم همینطور بیشتر خونه مادرم همو میبینیم

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست

والله هیچ وقت منو شوهرم نمیریم خونه داداشم

هیچ وقت دعوتمون نکرده با اینکه میدونه بچه هاش عاشق منن و منم عاشقشون

هروقت پدرمادرم میخوان شام برن

مام میریم

مثلا هر 4 ماه 

سه ماه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

نه عزیزم هر وقت دعوت کردن برو هم ب خودت احترام گذاشتی هم ب اونا

مهم اینه که از احوال هم با خبر باشید نهایت زنگ بزن احوال شون بپرس اگر بنظرت با این کارم مشکل داری یا دارن فقط ب برادرت بزنگ جویای احوالش شو

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

سالی دو سه بار حدودا خونه ی خواهرام

برادر هم ازدواج نکرده

خانواده ی همسرم هم همون حدود 

فقط خونه ی مادر شوهرم ماهی ۲ بار میریم

مادر خودم بیشتر که حدودا هفته ای یکبار(خودشون هی میگن بیاید دلمون برای بچه ها تنگ شده)

🖤 
خونه خواهرام خیلی نزدیکن ولی تا دعوت نکنن نمیرم شاید سالی دو بار اونا هم همینطور بیشتر خونه مادرم هم ...

ما دوتا کوچه فاصله س همو زیاد میبینیم بیرون و خونه مامان و بابا و ....ولی خونه هم سالی یکی دوبار اونم با دعوت میریم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.