2777
2789
عنوان

زندگی داره منو دور میزنه

263 بازدید | 5 پست

خستم ... دیگه تحمل این زندگی رو ندارم ... از نظر سن ۱۷ سالمه ولی از نظر روحی ۷۰ سالمه ... از همه زده شدم ... خونوادم ... دوستام حتی از خودم هم زده شدم ... از بس زمین خوردم بلند شدم سعی کردم روی پاهای خودم وایسم ولی مثل اینکه زندگی و دنیا با من نمیسازه بعضی وقتا زنگ میزنم به نامزدم حداقل اون منو درک میکنه منو آروم میکنه میگه غصه نخور این تو نیستی که مشکل داری مشکل دنیاست بجای بارون تمیز داره کصافط میباره ولی همیشه اینجوری نمیمونه تحمل کن خودم یک روز میام میشم چترت با اینکه امید میده ولی دیگه نمیتونم این زندگی ادامه بدم همیشه توی زندگی زخم خوردم بهش میگم دیگه چشمم به این چیزا آب نمیخوره ... الان به جای رسیدم فقط مرگ منو آروم میکنه 😔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا چیزا طبیعت این سنه ماهم گذروندیم، این روزا رو با موزیک و کتاب و فیلم بگذرون میبینی که خیلیم بد نیست :\

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.