2777
2789
عنوان

سوال در مورد بارداری دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماه پریود بشم میرم دکتر شما حامله ای توروخدا دعا کن من این ماه حامله نشم و خدا بهم بچه سالم بده ...

انشالله باردارباشی .ولی فقط اینو بگم استرس خیلی بده اصن نمیزاره که آدم باردار بشه .فقط باید بیخیال باشی

من از بس به بچه فکر میکنم و همش مطالب خانومای باردار و میخونم هرماه مث حامله هام ولی رای تاریخ پریود ...

فروردین پارسال میخواستیم بعد کلا چند ماه بیخیالش شدیم دوباره اقدام کردیم فک کنم ۳ یا ۴ ماه. از کیت تخمک گذاری مارک مدیکور استفاده کردم اون ماه باردار شدم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
انشالله باردارباشی .ولی فقط اینو بگم استرس خیلی بده اصن نمیزاره که آدم باردار بشه .فقط باید بیخیال ب ...

آره ولی هی میرم علائم و میخونم

نمیدونم چطوری از استرس دور بشم

این ماه باز به نسبت بهتر بودم هی قرارم به نشدن بود مثلا

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
فروردین پارسال میخواستیم بعد کلا چند ماه بیخیالش شدیم دوباره اقدام کردیم فک کنم ۳ یا ۴ ماه. از کیت ت ...

منم اگه کیست نداشته باشم این ماه هم از کیت استفاده میکنم

قیمتش چنده؟! 

بی بی چک قیمتش چنده؟ 

فروردین پارسال میخواستیم بعد کلا چند ماه بیخیالش شدیم دوباره اقدام کردیم فک کنم ۳ یا ۴ ماه. از کیت ت ...

برای من دعا کن مامان بشم

منم اگه کیست نداشته باشم این ماه هم از کیت استفاده میکنم قیمتش چنده؟!  بی بی چک قیمتش چنده؟&n ...

قیمتاشو یادم نیس فک کنم کیت ۷ ت بود بی بی چک ۲ تومن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
برای من دعا کن مامان بشم

ان شاءالله که زودی مامان میشی عزیزم

منم اگه کیست نداشته باشم این ماه هم از کیت استفاده میکنم قیمتش چنده؟!  بی بی چک قیمتش چنده؟&n ...

چه ارزون

فک میکردم خیلی گرونه

مرسی عزیزم

خدا نی نی رو سالم و عالی بذاره توی بغلت