2777
2789
عنوان

چقدر استغفار حال خوب میده به آدم

184 بازدید | 24 پست

همچنین توکل رو بالا می‌بره 

آیا حاجت هم میده؟

مشکل حل نشدنی رو هم حل میکنه؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

استغفار تمام موانع از سر راه برمی‌داره و خیلی‌ها با این ذکر حاجت گرفتن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استغفار تمام موانع از سر راه برمی‌داره و خیلی‌ها با این ذکر حاجت گرفتن

خدا کنه همین طور باشه 

از شر آدمهای بد نجات میده؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

بله میگن موانعی که بر سر راه روزی شخص هست را برمی داره. البته استغفار زیاد

مشکل من روزی مادی نیست 

خدا کنه همین طور باشه از شر آدمهای بد نجات میده؟

چهار قل بخونید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

عزیزم روزی معنوی هم همین طور. مثلا بوده که اهل نماز نبوده اما الان نماز میخونه .یعنی روزی معنوی هم م ...

انشاءالله ک همین طوره