2777
2789

چیکار کنم زودتر زایمان کنم الان۳۶هفته و ۳روزم خسته شدم نمیدونم چرا !!؟؟دلم میخواد ۳۷یا ۳۸بیاد😢😔چرا اینقدر عجولم ای خداا😭دلم به حال بچم میسوزه که مادرش منم 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گناه داره.فک کن یه میوه قبل رسیدن بکنیش.

دو سه هفته تحمل کنی تمومه.

دعای صبر بخون صبرت زیاد بشه.گناه داره بذار کامل رشد کنه

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
منم ایقد عجله داشتم به همه میگفتم همین روزا زایمان میکنم تا آخر 41 هفته بچم دنیا اومد😒

😥😥😥😥ادیت نشدی؟؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
خب گناه داره.فک کن یه میوه قبل رسیدن بکنیش. دو سه هفته تحمل کنی تمومه. دعای صبر بخون صبرت زیاد بشه ...

اره افرین از امروز ولعصر زیاد میخونم

دقیقا براهمین عذاب وجدان دارم که چرا بچم و نرسیده میخوام

من ۳۴هفتمه خوش ب حالت بازتوب زایمانت نزدیکی 

دلم ۳۸ یا ۳۹ هفته میخواد😁

اره افرین از امروز ولعصر زیاد میخونم دقیقا براهمین عذاب وجدان دارم که چرا بچم و نرسیده میخوام

اشکال نداره طبیعیه و از سر عشقه که میخوای زودتر ببینیش.

با وسیله های اتاقش سرگرم باش.

براش برو لباس بگیر.

خودتو مشغول کن.میاد

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
😥😥😥😥ادیت نشدی؟؟

چرا اتفاقا یه روز مونده بود تا 41هفتم پرشه صبح پاشدم دیدم هنوز تو شکممه گریه کردم بعد که پاشدم یهو کیسه آبم پاره شد دیگه تا فرداش زایمان کردم

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
چرا اتفاقا یه روز مونده بود تا 41هفتم پرشه صبح پاشدم دیدم هنوز تو شکممه گریه کردم بعد که پاشدم یهو ک ...

واای چه باحال  😅

مال من چرا نمیاد دکتر گفته فردا برم تاریخ زایمان میده خدا کنه تو این هفته بده ..دیگه طاقت ندارم

طبیعی هستین؟؟😢

اشکال نداره طبیعیه و از سر عشقه که میخوای زودتر ببینیش. با وسیله های اتاقش سرگرم باش. براش برو لبا ...

وای اگه سمت لباساش برم که دیوونه تر میشم😣بیشتر باید کاری کنم حواسم از بارداری پرت بشه