دوستان عزیزم خیلی خیلی درگیر و سردرگم این مساله ام ممنون میشم راهنماییم کنید...من پسر پنج ساله دارم که زیادی شیطوونه ولی به هیچ وجه دریادگیری مشکل نداره میره مهد کلی شعر بلده شمارش بلده حافظه ش عالیه از مربی ش بارها پرسیدم میگه وضعش خیلی خوبه و فقط یکم بیشتر شیطونه...ولی من و پدرش و اذیت میکنه اصصصلا به حرفمون وش نمیکنه کاری رو که دوست داشته باشه انجام میده رو خواسته هاش خیلیی پافشاری میکنه و گریه و داد و بیداد که براش تهیه کنیم...مواقعی هم که خسته است یا گرسنه اوضاع وخیمتره...بالاخره بردیم روانپزشک تو تبریز با تست سوال ازمون و یه تست دیگه تشخیص بیش فعالی داد و یه شربت براش تجویز کرد که کلی عوارض داره خلاصه خیلی نگرانم که نکنه تشخیص اشتباه باشه و مشکل از ماست که نمیتونیم باهاش خوب برخورد کنیم چیکار کنم به نظرتون?بچه بیش فعال یا شیطون باهم فرق دارن?
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیش فعالی نمیتونه بشینه کارتون ببینه مدام درگیر باخودش ،پسرتون شیطنت داره توروخدا این داروها رو نده بهش عوارض وحشتناکی داره من حس میکنم شما وهمسرتون کم حوصله هستید وخیلی براش وقت نمیزارید
خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
بیش فعالی فعالیت زیاده با نقص توجه شوهرم کاردرمانه بیمار اینجوری خیلی داره
آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!
بیش فعالی فعالیت زیاده با نقص توجه شوهرم کاردرمانه بیمار اینجوری خیلی داره
آخه نقص توجه متوجه نمیشم به نظرم پسرم نقص توجه نداره والا من خودم صدبرابر حواس پرت ترم...ولی خوب شیطنت و حرف گوش نکنیش وااااقعا زیاده تو کل فامیل تکه از این لحاظ
خوب ممکنه تو آینده و مدرسه مشکلات جوی براش به وجود بیاره و درس نخونه و مجبوره از شربت که هزار ...
پسره شما فقط یکم شیطونه بیشتر باهاش وقت بگذرون دوست منم چون پسرش شیطون بود برد دکتر گفت پیش فعاله قرص داد میده بچه بخوره میگه آروم شده بهش گفتم تو فقط برای اینکه کمتر اذیت بشی داری بچه تو ذره ذره نابود میکنی بذار شیطنت کنه تو باید کمکش کنی وقتتو بیشتر براش بذاری بعد متوجه میشی پیش فعالی تو بچه وجود نداره مگه قدیم پدر مادرها ب بچه های شیطون دارو میدادم نه اصلا همون پسرها الان خودشون پدر شدن الان تا بچه رو ببری دکتر بگی شیطونه میگه پیش فعالی دارو میده بچه دسته گلتو مریض میکنه فقط ب خاطر ویزیت های بعدی و کسب درآمد