2777
2789

از یه طرف انتخاب رشته را به عهده خودم نگذاشتن رفتم یک رشته ای که فقط دارم دیونه میشم

از یه طرف حق انتخاب کفش و لباس حتی وسایل خودمو ندارم

هر چی اونا گفتن باید بپوشم یک چیزایی که خودم اعتقاد ندارم

از یک طرف همش تو خونه ام شهر کوچیکیم دخترا زیاد بیرون نمی تونن برن کل تابستان تو خونه بودم به حدی رسیدم با خودم حرف میزدم یکبار به مامانم گفتم بریم بیرون میگه بیرون چه خبره؟

هر کی ام از راه رسید یه چیزی بهم میگه ، میگه جواب مردمو نده برای چی جواب میدی دهنتو ببند و ساکت باش همش میگه ولش کن 

به خودم گفتم میرم خوابگاه ، ولی خوابگاه هم نمی زارن 

شاید بگید چرا ؟ پدرم قلبش عمل کرده هر چی میشه و یک مخالف کوچیک بکنم میگه قلبم درد گرفت میگه هر چی من میگم باید انجام بدی

میخوام برای کنکور بخونم پدرم میگه تا اون موقع سنت میره بالا روت میشه بری روی صندلی دانشگاه بشینی؟

میگه تو هیچ وقت قبول نمیشی 

مادرم که کلا عصبی و بی سیاسته

دیگه امیدی ندارم .فقط دنبال یه راهیم که بمیرم

حس میکنم یه مرده متحرکم دلیل مخالفت نکردنم بالا گفتم

اگر یه چیزی بگم همش میگن زود بمیریم از دستت راحت بشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای میخونی؟ خودت چی دوست داشتی بخونی؟

پرستاری میخونم دارم عذاب میکشم

دارو دوست دارم

پدرم میگه اگه برای کنکور بخونی سنت میره بالا دیگه روت میشه بری روی صندلی دانشگاه و کنار بچه ها بشینی

پزشکی قبول میشدید ؟

میدونه بدتر چیه؟

اینه که تمام فامیلمون بچه هاشون پزشکی یا حداقل رشته ای که دوست دارم

حالا منو آدمم حساب نمی کنن حس حقیر و کوچیک بودن میکنم

خواستگار خیلی خوب نداری؟ که اجازه بده از اپل درس بخونی ؟

خواستگارا فک کردی کین ؟

یکی مث پدر و مادرم از نظر فکری و اخلاقی

تازه همش توقع بشور و بساب دارن دیگه آدم به درس میرسه؟