2777
2789
عنوان

مامانهاااااااای خوش سلیقه لطفا تو انتخاب اسم کمکم کنیییییید.....

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 58 پست
راستش معلوم نیس فعلا چیه ولی حس میکنم دخمله و اسمی میخوام که ماندگار باشه بعد چنروز از مد نیفته

ریحانا.الاله.ترانه

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم عااااااشششششق اسم مهدی ام،ولی داریمـتو خانواده،و اسم محمدمتین هم خییلی دوست دارم..موندم چ کنم؟

محمد متین قشنگه☺

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿
راستش معلوم نیس فعلا چیه ولی حس میکنم دخمله و اسمی میخوام که ماندگار باشه بعد چنروز از مد نیفته

آخه عشقم لیلا همین الآنم از مد افتادی اسم عمه منه که الان نزدیک ۵۰سال سنشه بازم بیشتر فکر کن🤗

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
مذهبي من حسين رو فقط دوست دارم  يحيي

اسماعیل چی؟؟؟

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...
چرا عزیزم آراد مذهبیه،یه زحمت ب خودتون بدید سرچ کنید متوجه میشید

با اين اعصاب هاي ضعيفتون تاپيك نزنيد

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
آراد نام فرشته ای موکل بر دین و تدبیر امور

این کجاش مذهبیه؟ آراد اسم اصیل ایرانی و فرشته ای تو دین زرتشته

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اسم بچه هاتون رو میشه لطفا بگید،ممنون

اسم پسر من ویهان 🤩

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
اسماعیل چی؟؟؟

یعقوب و یوسُف و مسیح هم قشنگه🤩😍

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
یعقوب و یوسُف و مسیح هم قشنگه🤩😍

اره مسح هم قشنگه سجاد چی؟؟؟

اهل کجایین؟؟؟

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...
اره مسح هم قشنگه سجاد چی؟؟؟ اهل کجایین؟؟؟

سجاد اسم پسر عمومه 

اینم قشنگه 

من بوشهری ام عزیزم