من 13روزه سزارین شدم و بخیه هام هم جذب شدن ولی دو روزه دل دردای بدی دارم ک روده هام درد میگیره و ببخشید انگار ی چیزی میخواد از مقعدم بیرون بزنه.پهلوی راستم خیلی درد میکنه و وای از درد کمرم ک عصبیم کرده.شمایی ک سزارین کردین این دردارو داشتین یا نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وااااااای عزیزم من بعد سزم اشهدم رو خوندم از دل درد یعنی درد زایمان طبیعی رو داشتم. آخرم بعد کلی درد رفتم دکتر شربت معده داد آب رو آتیش شد. خلاصه که چون معده ت خوب کار نمیکنه دلت درد میکنه. قرص کارکن بخور برای منم دعا کن
من خودم اصلا نفهمیدم که شکمم کار نمیکنه فقط ببخشید به سمت مقعدم بدجور وحشتناک تیر میکشید که فشارم میفتاد. دکتر رفتم یه شربت معده داد با یه قرص معده که جویدنیه اسمش یادم نیست هشت ساعت آب رو آتیش شد
شیاف اصلا تاثیر نداره چون تو روده انگار غذاها گیر کرده. شیاف برای یبوسته. من اصلا یبوست نداشتم فقط غذاها تو دل و روده حرکت نمیکرد خیلی اوضاع بدی بود چهاردست و پا راه میرفتم از درد 😢😢😢😩😩😩😩😩چقد بد بود
متوجه منظورت نشدم. ولی جراح خودم معاینه کرد گفت همه چیزی خوبه فقط مشکل هضم پیدا کردی که دارو ...
گفتم شاید معده نیست.... اگه جراح معاینه کرد پس حتما چیزی نیست یکم رو به راه شدی حتما یه سونو بده.... بعد عمل یه دردهایی داری بلاخره بدن دستکاری میشه کلی اینکه درد غیر عادی باشه خوب نیست