2777
2789
شما چندروز پریودیته دوست عزیز؟

۷روز ولی شدیدددددد

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
بجاش باید پوشک بخری😅

اصلا حواسم به این نبودااا بعدش دوبرابر میشه خرجش😖😖😫😫😂😂😂

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر میکنم که حامله شدم حداقل چندماه پسنداز میکنم پول نواربهداشتیو بعدش بدردم بخوره😐😑😅😅😅😅

بعد زایمان تا ۴۰روز پریودی خواهرم

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
چند بسته مصرف میکنی هر وعده😁😁

دوروز یه بسته 😐

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
بعد زایمان تا ۴۰روز پریودی خواهرم

جدی؟یعنی چی ؟من تا الان نشنیده بودم اینو

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

وای خدا کمکتون کنه الان بسته ای چنده ؟ 😟

من سایز ۴ بیبی کینگ میگیرم بسته ۳۴ تایی ۵۰ تومن.

ولی چند ماهه یاد گرفتیم میریم کارتنی از عمده فروشیها میگیریم که به مغازه دارها میفروشن.همین ۵۰ تومنیها رو میدن ۳۳تومن.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
جدی؟یعنی چی ؟من تا الان نشنیده بودم اینو

پریود که نیس خونریزی پس از زایمانه اسمش خون نفاس هست.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
الان داغی حالیت نیس😅😅😅

تو دلمو خالی نکن دیگه اینقد😖😖حالا سعی میکنم از روز اول یادش بدم خودش بره توالت یکم کمک حالمون باشه خرج نذاره دو دستمون😂😂😂😂