2777
2789
من سایز ۴ بیبی کینگ میگیرم بسته ۳۴ تایی ۵۰ تومن. ولی چند ماهه یاد گرفتیم میریم کارتنی از عمده فروشی ...

خوب میکنید باز عمده ها بهترن هر چند گرونه اونم شما ک دوقلو داری 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مصرفت بالاستاااا😁 من هروعده یک و نیم بسته😞

بدبختی خونریزیم زیاده

دردمم زیاده 

قبلنا که پوشک ارزون بود پوشک بچه روزای اول استفاده میکردم چون تو سرکار نمیتونم دائم برم دستشویی

ولی الان نمیشه واقعا

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
من تا ۵۰روز خونریزی داشتم زایمانم طبیعی بود

فقط طبیعی اینطوره یا نه سزارینم همینطوریه؟

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

🤦‍ لابد از اونا هم بود که به سو..تین اعتقاد نداشت ازاد میزاشت باشه😐

😂😂😂😂

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

🤦‍ لابد از اونا هم بود که به سو..تین اعتقاد نداشت ازاد میزاشت باشه😐

😃😃😃😃بعد زایمانم گیر دادا بود بزار اویزون باشه شیر بیاد توش.😒

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
😃😃😃😃بعد زایمانم گیر دادا بود بزار اویزون باشه شیر بیاد توش.😒

چه مادر شوهر فضولی 😐

به همچیت کارداره لعنتی 😐

بوگو توصیه هاتو داشته باش برا دخترت😏😏

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
سز هم شتیدم همینه طبیعی بزا خواهرم من خیلی راضیم از طبیعی فرتی بچه میفته بیرون.

خیلی میترسم از دردشو اینکه پاره پوره میشه🙊

چه مادر شوهر فضولی 😐 به همچیت کارداره لعنتی 😐 بوگو توصیه هاتو داشته باش برا دخترت😏😏

دوسش دارم😃😃نمیدونم چرا ازش ناراحتا نمیشم😃😃😃😃یا مثلا میگفت تو شانس داری سوپ میپزی دخترام میخورن من میپزم نمیخورن(تو سوماش بلغور گندم میریزه سفت میشن) 😃😃😃

نه عزیزم به اون وحشتناکیم که میگن نیست منم میترسیدم اما بری تو همل انمام شده میبینی ترس نداره حتی دردم نداره مث یه دل درد ساده هستا بعدشم ۱۰دقیقا آخرش فشاره نه درد

تو حامله ایی بیداری؟؟؟برو بگیر بخواب روزی یکساعتم بیشتر نتت روشن نباشه کاکتوسم بزار تو خونت😖😡😡😡😡