2821
2789
عنوان

مشکوکم...

404 بازدید | 28 پست

امشب با پسرم تو حیاط خونه داشتیم بازی میکردیم شوهرم بیرون بود اومد جلو درمارونمیدید کلی باگوشیش حرف زد اومد داخل حیاط و کلی تعجب کرد ما اونجابودیم چندساعت بعد ازش پرسیدم داشتی صحبت می‌کردی مامانت بود گفت نه داشتم کلیپ گوش میدادم ...

اونجایی که من وایساده بودم کاملا بک گراند گوشیش روتماس بود و رنگش معلوم بود 

بعداً گوشیش روچک کردم تماسی اون ساعت نداشت و رکورد گوشیش رو هم پاک کرده بود ...

چطوری بفهمم داستان چیه 

کلا به مرد جماعت اعتماد ندارم مخصوصا کسی که سال به سال رابطه نداره و ...

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

سال به سال اگه رابطه نداره شک نکن دیگه مطمئن باش😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سال به سال اگه رابطه نداره شک نکن دیگه مطمئن باش😐

دوست دارم مچشو باز کنم و مدرک داشته باشم 

نور بر تاریکی پیروز است 🕊🌱✌️❤️دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشهها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

یه سال 😲

بچه ام سه سالشه کلا ازبعد اقدام و بارداری و یک سال بعدش هیچی تو این دوسال کلا سه الی چهاربار 

تلگرامشو رو گوشیت نصب کن

معلوم میشه خودش این کاره است

وا نباید بهش میگفتی اول گوشیش رو چک میکردی

اول چک کردم تماس ها دیدم نیست ازش پرسیدم

فکرش نمیرسه

دایم تلگرامش روچک می‌کنه که با سیستم دیگه ای بهش وصل نشده باشن

ها راسی اول اون فهمیده بود شما دیدینش... جست ان شاأالله. دفعه بعد تو مشتته

خیلی زرنگه ده ساله داریم زندگی میکنیم واقعاهیچی ازش نمی‌دونم....