2777
2789
عنوان

مشکوکم...

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه خودش مدرکه

ده سال پیش که آشنا شدیم تازه بادوست دخترش بهم زده بود سه سال بعد باباش وسایل وکتابهای مجردیشو رو وقتی نبود آورد رمز یک سایتش که عضو بود داخلش بود از روکنجکاوی زدم رفتم دیدم برای دوست دوست دختره زده میخواد خودکشی کنه که با روحیات الانش جورنیست البته پیامهامال قبل آشنایی من بود هنوز هم شماره اون دختره با اسم پسرداخل گوشیشه ...

یک بارباخط مادرم زنگ زدم دختربود پروفایل های غمگین می‌ذاره و توشهر پدریم ساکنه

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

نه عزیزم نمیفهمه یا یه بار مال خودتو رو گوشیش نصب کن بعد پاک کن، دوباره مال خودتو از اول نصب کن کل م ...

تو قسمت ستینگ یک جاهست بری معلومه چه دستگاهی وصله متوجه میشه 

من جات بودم منطقی باهاش حرف میزدم میگفتم اگه کسی دیگه ای هست من میرم

هزار بار گفتم 

فقط یک اسم تو شناسنامه من ناشکری نباشه 

نه حرفی نه توجه ای نه هیچی 

اگر تربیت و اعتقاد قوی نداشتم خدا می‌دونه الان چه روزگاری داشتم ....

هزار بار گفتم  فقط یک اسم تو شناسنامه من ناشکری نباشه  نه حرفی نه توجه ای نه هیچی  ...

خوب اون چی میگه؟ 

بگو من تو هردومون میتونیم خوشبخت بشیم چه عذابیه که به جفتمون میدی

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
خوب اون چی میگه؟  بگو من تو هردومون میتونیم خوشبخت بشیم چه عذابیه که به جفتمون میدی

میگه زیرسرت بلند شده ازاین حرفهامیزنی رابطه میخوای برو دوست پیدا کن مگه من برده جنسیتم

بگو شوهر میخوام نه رابطه عجب ادمیه ها

تموم هزینه هامو خانواده ام میدن که یک موقع به بی راهه کشیده نشم و بچه ام اسم پدر روسرش باشه 

ولی روح و روان خودم داغونه اگر به خاطر بچه ام نبود خودمو میکشم خانواده ام طلاق براشون کابوسهای با اینکه پدر و برادرهام داشتن ولی برای زن بد میدونن