2777
2789
عنوان

به شوهرم بدجور شك كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=88697292]بعدش بالاتر نظرمو گفتم ايشالا فردا موفق باشي و عالي  روان طرح نداره؟؟ يا طرحشو برگردوندن ؟[/QUOTE]

فردا مصاحبه زنان هست پس فردا هم ازمون الكترونيك زنانه و مصاحبه روان پس اون فردا ازمون الكترونيك روانه😐چرا طرح داره .ممنونم عزيزم شمام موفق باشي.فك نميكردم تو ني ني سايت از هم لباسامون كسي جز خودم باشه...راستي متاهليد يا مجرد؟؟

[QUOTE= 88697292 ]بعدش بالاتر نظرمو گفتم ايشالا فردا موفق باشي و عالي  روان طرح نداره؟؟ يا طرحش ...

من كه خوشبختم از اشناييت خانم دكتر 

مناهلم 

يه جوجه سه ساله هم دارم

روان دوسه سال پبش طرحشو برداشتن ها!

همين كه دختر هاشمي درسش تموم شد و سال اول سريع هيئت علمي هم شد دوباره گذاشتنش؟؟!!😡

[QUOTE=88697978]من كه خوشبختم از اشناييت خانم دكتر  مناهلم  يه جوجه سه ساله هم دارم روان دوسه سال ...[/QUOTE]

منم خوشبختم خانم دكتر عزيز.بله درجريانم كامل...منم عاشق روانم ولي اول زنانو زدم چون روان واقعا درامد نداره

[QUOTE= 88697978 ]من كه خوشبختم از اشناييت خانم دكتر  مناهلم  يه جوجه سه ساله هم دارم روان ...

مرررسي 

من خيلييييي روان دوس دارم

نورو هم دوست دارم ولي روانو بيشتر دوس دارم

فقط همين دوتا 

از زنان كه متنفرم متاسفانه  

ادم وقت نداشته باشه پولشو خرج كنه به چه درد ميخوره اخه

قول ميدم تو روان خيلي موفق بشم كلي پول دربيارم😄

[QUOTE=88698423]مرررسي  من خيلييييي روان دوس دارم نورو هم دوست دارم ولي روانو بيشتر دوس دارم فقط همين دوتا&n ...[/QUOTE]

اي جاااااانم ايشالا موفق باشي عزيزم منم برات كلي دعاهاي قشنگ ميكنم.برام دعا كن شكم نسبت به شوهرم اشتباه باشه

[QUOTE= 88698423 ]مرررسي  من خيلييييي روان دوس دارم نورو هم دوست دارم ولي روانو بيشتر دوس دارم ...

ان شالله كه اشتباهه

چشممم حتما 

حاجت روا باشين

ببخشيد ترخدا موصوع تاپيكو منحرف كردمً

رفرنس چي  خوندين؟؟

چندماه؟رتبتون چند شد؟