بچه ها من چند شب پیش دختر دو ماهه ام خواب نمیرفت تا ساعتای چهار درگیر خواب کردنش بودیم ساعت چهار خوابوندمش روی تخت و بدون اینکه بالشی زیر سرش بزارم بهش شیر دادم و خوابید صبح ساعت هفت و نیم که شوهرمو دختر بزرگم از خونه رفتن بیرون بازم زیر سر دخترم بالش نبود و یقین دارم که بالش زیر سرش نبود بعد از رفتن دخترم و باباش منم کنار بچم خوابیدم ساعت ده که پا شدم به کارهام برسم تو جا خشکم زد زی سر دخترم بالش بود خیلی ترسیدم به شوهرم که زنگ زدم و جریانو گفتم اونم ترسید و برا یه نفر تعریف کرد بهش گفت کار اجنه بوده کسی هست تا حالا مچین اتفاقایی رو دیده یا شنیده باشه😨😨😨😨😨😨😨
شایدم خودت گذاشتی ولی تو خونتون سوره بقره و جن رو زیاد بخون
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
من بعضی وقتا دنبال یه چیزی میگردم و خیلی هم دقیق دنبالش میگردم و اصلا پیداش نمیکنم یعنی روبرو اینور اونور رو کامل میگردم بعد یهو نگاه میکنم میبینم جلومه منکه عادت کردم مثلا آخرین چیزی که یادمه قیچی بود
من بعضی وقتا دنبال یه چیزی میگردم و خیلی هم دقیق دنبالش میگردم و اصلا پیداش نمیکنم یعنی روبرو اینور ...
اره منم واقعا همینطور بوده
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....