2777
2789

پارسال وقتی پسرم ۳سالش بود گذاشتمش مهداما ازروزسوم مربیش عذرشو خواست وگفت شیطنتش زیاده بی اجازه خوراکیای بچه هاروورمیداره یابه موس کامپیوترمون دست میزنه کلا کنجکاوه وتوصیه کردبراش مربی خصوصی بگیرم وگرنه توپیش دبستانی به مشکل میخوره گفت اگه مربی خصوصی هم نمیگیری یمدت خودت بیا بشین اینجا بهش بگو به چیاباید دست بزنه واجازه گرفتن وایناروبهش یادبده اما من اوردمش خونه ودیگه نذاشتمش مهد الان ۴سالشه ازسال بعدبایدبره پبش دبستانی خیلی نگرانم نکنه توپیش دبستانی هم ردش کنن پسرم کلا انرژیش زیاده 

من خودم رو کلا راه ندادن برم مهد از بس شیطون بودم یه هفته ای تحملم میکردن بعد به مامانم میگفتن دیگه نیارش   پیش دبستانی چون محیط مدرسه بود و ناظم و اینا از ترس خوب شدم دیگه دو سه ساعت در روز بزارش کلاسای ورزشی تا انرژیش تخلیه بشه 

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

وای من معلمم

درحد انفجار بدم میاد از دانش اموزای شلوغ واقعا جو بهم میزنن و نمیزارن بقیه بچها جیزی یاد بگیرن وتمرکزداشته باشن تمام انرژی معلم هم رو میگیرن 

واقعا باید سرکلاس باشید تا ببنید چه بچهای میشن سرکلاس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نیاز به معلم خصوصی نیست الان 4 سالشه تو خونه کتاب بگیر باهاش کار کن چیزای ابتدایی که بچه ها باید یاد بگیرن رو بهش خودت یاد بده و براش جایزه تعیین کن که تشویق بشه الان تا 6 سالگی وقت زیاده

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
من خودم رو کلا راه ندادن برم مهد از بس شیطون بودم یه هفته ای تحملم میکردن بعد به مامانم میگفتن دیگه ...

جدی خدا ازدهنت بشنوه  خداکنه پسرمنم توپیش دبستانی عاقلتربشه خیلی نگرانم بالاخره باید وارد فضای اموزشی بشه

وای من معلمم درحد انفجار بدم میاد از دانش اموزای شلوغ واقعا جو بهم میزنن و نمیزارن بقیه بچها جیزی ی ...

عزیزم پسرمن ۴سالشه فعلا کوچیکه چیزی سرش نمیشه انشااالله که تاسن مدرسه بهتربشه ولی خب بعضی ازبچه ها ذلتن پرانرژین والدین هم تقصیری ندارن

خب پسره طبیعیه! خیلی ببرش پارک یا ورزش تا انرژیش تخلیه بشه.

بردنشو که میبرم مشکلی نیست فقط میترسم توپیش دبستانی هم بگن شلوغه نیارش نمیشه که تنهانگرانیم همینه

جدی خدا ازدهنت بشنوه  خداکنه پسرمنم توپیش دبستانی عاقلتربشه خیلی نگرانم بالاخره باید وارد فضای ...

من خودم سالهای قبل مربی بودم بگرد مهدی رو پیدا کن که مربیش حوصله دارتر باشه و مهربون که پسرتو  تو دست بگسره ازش حرف شنویی داشته باشه و گرم بگیره ب کلاس  بهش نگو شیطونی نکن یا دست نزن تو قالب داستان براش تعریف کن یه بچه خوب چه کار هایی بد هست انجام بده و مامان دوست داره پسرش چجوری باشه و.....و در اخر مطمعن بشید خدانکرده  عدم تمرکز و بازیگوشیش از پیش فعالی نباشه

عزیزم نیاز به معلم خصوصی نیست الان 4 سالشه تو خونه کتاب بگیر باهاش کار کن چیزای ابتدایی که بچه ها با ...

درسته حرفات عزیزم ولی پسرمن نیمه اولیه سال بعدیعنی ۵سالگی بایدبره پیش دبستانی و۶سالگی کلاس اوله

من خودم سالهای قبل مربی بودم بگرد مهدی رو پیدا کن که مربیش حوصله دارتر باشه و مهربون که پسرتو  ...

دقیقا حرفات درسته حتی وقتی مربیش گفت شیطونه اولین چیزی که به ذهنم رسیداین بودکه نکنه بیش فعال باشه اما گفت بعیدمیدونم بیش فعال باشه چون باتشویق حرف گوش میکنه واهل دعوا وکتک کاری نیست ودستوراتو اجرامیکنه توخونه کارتون میبینه درحد نیم ساعت پای تلویزیون میشینه باتبلتش سرگرمه اجرسازی میکنه وبازی پازلو خوب میچینه

سلام عزیزم

پسر منم خیلی شیطون بود و من ناخواسته باردار شده بودم و دیگه کلافه بودم. بردمش مهد قران. دو سال و دو ماهش بود. چون خصوصی مربی خیلی باهاش کنار میومد. در نهایت یه یکی از بچه ها پسرم رو میزنه و پسرم اون بچه رو گاز میگیره و مربی به من گفت نیارش دیگه.

خیلی ناراحت شدم. دوباره مربی به من زنگ زد بیارش اما بیا باهاش سر کلاس. پسرم طفلی خیلی کوچیککککک بود. من یک ماه رفتم همراهش سر کلاس .سلام کردن، اجازه گرفتن، دست نزدن به وسایل دیگران و..... با مهربونی یادش دادم. خیلیییییی خوب شد.

کلا یاد گرفت تو محیط آموزشی چطور باید باشه.

😊😊😊
درسته حرفات عزیزم ولی پسرمن نیمه اولیه سال بعدیعنی ۵سالگی بایدبره پیش دبستانی و۶سالگی کلاس اوله

عزیزم داری اشتباه میکنی نیمه اولی ها ۷ سالگی میرن مدرسه

نیمه دومی ها ۸ سالگی

پلیز دونت لایک می😥 ریپلای دوست

ببریدش مهد دیگه و همراش برید سرکلاس یه مدت خودتون آموزش بدید تا پیش دبستانی به مشکل نخوره.

اگه دچار مشکل بشه از مدرسه بدش میاد و علاقه اش به درس هم از دست میره و خیلی دردسر ساز میشه.

ضمن اینکه تو مدرسه معلم ها حوصله زیادی ندارن و روی نمراتش تاثیر منفی میذاره عزیزم.

😊😊😊