2777
2789
عنوان

کسی بوده بخاطر شیطنت وشلوغی مربی مهد عذرشو بخاد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 17 پست

عزیزم من سه سال معلم پیش دبستانی مهد بودم به نظر من بچه اگه خونه باشه شاید آرامش بیشتری داره و شما میتونی توی خونه باهاش کتاب کار کنی ولی توی محیط مهد یه چیزی خوبه که بچه اجتماعی بار میاد و میتونه تا قبل پیش دبستانی رفتارهای خوبو بد رو بهتر یاد بگیره و مشکلش توی پیش دبستانی کمتر بشه البته باید مربیش بخاطر فعالیت زیادی که داره واقعا با حوصله باشه و شما هم رفتارهای درست رو باهاش کار کنین توی مهد کلا اگه میخواید بعدا پسرتون مشکلی براش پیش نیاد باید با مربی همکاری خوبی داشته باشید. نگران اینم خیلی نباشید که یه وقت شیطنتش نذاره بچه درسش رو توی مدرسه درست بخونه من دانش آموز داشتم فوق العاده اکتیو فقط به فکر بازی بود توی کلاس ولی هوشش بیست بود یک بار توضیح میدادم درسو میگرفت از نظر تحصیلی جز بهترین های کلاسم بود. ولی شیطنتشم داشت. توی مدرسه معلم ها کم حوصله تر هم هستن چون وظیفه ی اصلیشونو تدریس میدونن الان سن پسرتون مشخص نمیکنه توی پیش دبستانی همینطور فعاله یا آرومتر میشه. ولی رفتنش به مهد و توی جمع بودن بهتره. اگه معلم خصوصی بگیرین فرقی با تدریس خودتون براش نداره چون توی جمع نیست ولی مربی خیلی شرطه شما به جای اینکه مربی خصوصی بگیرید یه مقدار پول بیشتری به خود مربی بدید که حواسش بیشتر به پسرتون باشه خودتونم چند روز برید و بهش رفتارهاشو گوشزد کنید. البته امکان داره چند روز اول به شما در محیط مهد عادت کنه و کمی دل کندن از شما براش سخت باشه نگران نباشید مربی ها کارشونو بلدن سرشو گرم میکنن بعد از اونم عادت میکنه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه مامان های گل

من دکتری مدیریت آموزشی و مربی آموزشی بچه ها با نیاز های آموزشی خاص( اوتیسم - بیش فعال و نقص توجه ) هستم . 

در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با  ایمیل Hediehmohabbat@gmail.com با من در ارتباط باشید.

سپاس

دکتر هدیه محبت  - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان