2777
2789
آخرین مدل ال جی 12 کیلویی 3195000 تومان یه مدل 8 کیلویی بوش 3230000 تومان ولی کارایی ال جی نداره 1 سیستم بخارشو 2 سنسور هوشمند اندازه گیری لباس کمک کنید لطفآ
12 کیلوییییییییییییییییییییییییییییییییی...اخه مگه شما چند نفرید که این همه لازم دازید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 5 کیلوی 9 ساله دارم ال جی خیلی راضی ام ....................ولی قطعا بوش حرف اول رو می زنه .................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمام وسایلم ال جی هستش از همشون راضیم لباسشوییم ال جی 7 کیلویی هستش عالیه
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه زجری میکشد انکس که انسان است و از احساس سرشار است
بوش آلمانیو با ال جی کره ای مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد.
عزیزم ال جی 12 کیلویی میخوای چیکار سر ماه میدونی چقدر پول برقت میشه از من میشنوی 7 یا 8 کیلویی بخر
این مارک بوش هم به خاطر اسم در کردنشه اینقدر گرونه وگرنه خداییش ال جی معرکه است حرف نداره
خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است چه زجری میکشد انکس که انسان است و از احساس سرشار است
عزیزم کشوری که جنسو ساخته مهمه یا کارایی که داره چه دلیلی داره وقتی ال جی اینقدر خوب و عالی همه ازش راضیند رو بزاره بره دوبرابر قیمت مارک بوش بخره فقط واسه اینکه المانیه
خدا خیرت بده .....پس 12 کیلو به کارت نمیاد غیر اینکه ماشینو خرابش میکنی ............

بوش بگیر حالشو ببر ........................مبارکه

من موقعی که ظرفشوییمو اومدن وصل کنن ...اقاهه گفت یه مدل بوش لباسشویی اوردیم 1800 خیلی عالیه ...........کاش می خریدم .............

البته از ال جی هم راضی ام ....ولی پول داری بگیر معطل نکن