2777
2789
عنوان

لباسشویی ال جی یا بوش کککککمممممککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 29307 بازدید | 47 پست
سلام دوستان. من 10 ساله بوش دارم تازه مونتاژ اسپانیا هم هست عین خر هم ازش کار کشیدم یعنی غیر از خود مون مادرشوهرم که تا پارسال لباسشویی نداشت لباساشو میاورد با لباسشویی من میشست . هفته ای حداقل 3 بار کار میکنه که 1 بارش حتما پتوی 1 نفرست(اگه 2 نفره هم جا میشد حتما مینداختم) واقعا ازش راضیم!!!!!!!!!!!!!!
تازه این تکنولوژی ها اصلا به کارت نمیاد عزیزم.به نظر من بوش بگیر مدل پایینتر ولی مطمئنی که حداقل 20 سالی راحت واست کار میکنه
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
سلام دوستان. من 10 ساله بوش دارم تازه مونتاژ اسپانیا هم هست عین خر هم ازش کار کشیدم یعنی غیر از خود مون مادرشوهرم که تا پارسال لباسشویی نداشت لباساشو میاورد با لباسشویی من میشست . هفته ای حداقل 3 بار کار میکنه که 1 بارش حتما پتوی 1 نفرست(اگه 2 نفره هم جا میشد حتما مینداختم) واقعا ازش راضیم!!!!!!!!!!!!!!
تازه این تکنولوژی ها اصلا به کارت نمیاد عزیزم.به نظر من بوش بگیر مدل پایینتر ولی مطمئنی که حداقل 20 سالی راحت واست کار میکنه
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بوش دارم راضیم
ولی ی عیبی داره اونم اینه ک آب کم میگیره
باید وقتی میان وصلش کنن بگین ک تصفیشو بردارن تا بیشتر آب بگیره
منم کارو کردم خوب شدش

ولی ال جی خوب نیست پول دور ریختنه بخدا
حداقل سامسونگ خیلی بهتر از ال جی هستش کهههههههههههههههههه
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هستLilypie Second Birthday tickers
مامی مهشاد تو این مملکت اصلن خدمات بعدازفروش و گارانتی و امثالهم معنی ندارههههههههههههههه
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هستLilypie Second Birthday tickers
بیاید تاریخ عروسیتونو بگید
و
دنبال ارایشگری هستید که کار خوب میخواید ولی نمیخوایید قیمت بالا باشه

بیاید تاریخ عروسیتونو بگید
و
باهم کنار میایم http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=19942&ChatDate=20-1-1392

غنچه بالاخره چی خریدی؟ منم بین بوش و الجی موندم

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
منم موندم بین بوش و ال جی....ولی همه از خدمات بعد از فروش ال جی تعریف میکنن.....بعدم بوش مال 10سال ب ...

ترکیه مونتاژ میکنه.. قطعاتش مال آلمانه... آخرسر چی خریدین؟ منم موندم.. الجی ک از ایران رفت با سامسونگ..