2777
2789

بچه ها همیشه این چیز واسه من سوال بوده ک وقتی باردارا میگن مثلا ویاره فلان چیزو داریم ینی دقیقا چجوریه؟! ینی مثلا یهوووو دلشون فلان چیزو میخواد و اگه نباشه میمیرن😩☺ اصلا  نمیتونستم بفهمم ک چجوریه

الان خودم باردارم و اخرای چهارماهم...تا الان چیز خاصی ک بگم خیلی دلم میخواد وحشتناااااک

ولی ابغوره رو خیلی دوس دارم زیاد بخورم...نه در اون حد ک بگم اگه نباشه میمیرمااا

ولی خب وقتی میخورم خیلی حال میده بهم...مزه ی ترشش حالمو خوب میکنه

حالا آیا من ویار ابغوره دارم؟!😆

دختر دارا ابغوره دوس داشتن یا پسر دارا؟!☺😊

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جنسیت و نمیدونم 

ولی الان گفتی آبعوره رفتم سه تا قاشق خوردم هوس کردم

بگید کیک شیرینه بزرگه پر خامه اونم هوس میکنم 

اصلا نه ترشی نه شیرینی همرو میخوام

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

من ویار ساندویچ سرد از این بسته بندیا که کالباس ورقه ای داره با گوجه گیلاسی داشتم میرفتم یه مَن خون میدادم به شوهرم میگفتم از اونا بخره🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پسر دارا ترش و شور دوسدارن

والا همه میگن شبیه پسرایی😊😆خودمم شک کردم ب تشخیص دکتر خخخ

10 روز دیگه نوبت غربالگری دوم دارم ... برم ببینم واقعا دخمله یا پسملی

ایشالا ک اول سالم باشه..هم واسه من هم واسه بقیه باردارا

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
من چیزای ترش خوردنی خیلی حالم خوب میشه بخصوص اوایل بارداریم به پرتقال ترش کلی نمک میزدم میخوردم به ب ...

خدا حفظش کنه عزیزم😍

سلام عزیزم‌خوبی بسلامتی باردار شدی .زایمان کردی .قبلا تو تاپیک حکیم مومن باهم صحبت کرده بودیم.بنظرت داروهای حکیم اثر گذاشت روت.دختر خوشگلت به سلامتی به دنیا اومد 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
سلام عزیزم‌خوبی بسلامتی باردار شدی .زایمان کردی .قبلا تو تاپیک حکیم مومن باهم صحبت کرده بودیم.بنظرت ...

سلام بانو ببخشید ب نظرتون داروهای  حکیم مومن تبریزی  براتون نتیجە بخش بودە ؟؟؟