2777
2789

من خودم دارم از امشب شروع میکنم که قرص رو بخورم هورمون هام نامنظم هست و یه پریود خیلی نامنظم هم دارم خلاصه میخوام با این قرص به دور از دارو شیمیایی نتیجه بگیرم 

یه قطره گیاهی هستش که از گیاه ۵ انگشت درسته شده خیلی خاصیت داره برای تنبلی برای یائسگی منظم کردن پریود حتی برای حامله شدن و خشکی رحم خوبه در کل خیلی خاصیت داره و پرولاکتین بالا رو پایین میاره هر چی هم استفاده کنی هیچ ضرر نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه قطره ناشتا ۴۰ قطره تو یکم آب بریز بعد بخورش. از ۵ پریود تا ۲۱ پریود بخور دوباره ک پریود اومد بعدش شروع کن .واسه قرص هم روزی دو عدد یکی صب یکی شب به همون روال ک گفتم استفاده بشه حداقل استفادش تا سه ماه هست ولی خیییلی ها تو ماه اول نتیجه گرفتن 

من خوردم بعد دوسالدباردارشدم بچمم پسره البته ۵ماه قبلش عکس رنگی گرفتم ولی عالیه بخورش یعنی عالی ...

ینی تو با این قرص حامله شدی ؟

چه تاثیری روی بدنت داشت ؟

میشه توضیح بدی

بله گلم بدون نسخه هم میتونی بگیری. مشکلت چیه

ننم پریودام نامنظمه.

خودم حس میکنم تخمک گذاری دارم ولی دیر انجام میشه. مثلا روز ۲۰ تا ۲۵ سیکل. اون روز ها احساس میکنم تخمدان هام توشون داره میترکه مثه بادکنک و ترشح هم هست.

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟