2777
2789
عنوان

تاپیک بیماران اعصاب و روان بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 43390 بازدید | 1404 پست
فکرکردم تاپیک فان هست اومدم حالا که اومدم میشه بمونم؟به عنوان روانشناس اطلاعاتم زیاد شه

همیشه من اذیت میشم تو فیلما و تئاتر و اینا مسخره میکنن متاسفانه 

یه بار یه تئاتر رفتم 

نمایش این بود ک بیمار تو بیمارستان اعصاب بودنمثلا مثلا طنز بود 

ولی اشک منو درآورد 

مردم میخندیدن

نمیفهمیدم چرا؟!!! 

واقعا چرا مگ خنده داره آخه.. 

💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مختصر بخوام بگم گاهی شادی مفرط گاهی غم مفرط هر دو بی دلیل تو تاپیکام یک تاپیک هست کامل توضیح د ...

یا مثلا عامل مریضیت چیه مثلا از ی سری کارها اینجور شدی مثلا میگم مشکل باشوهر خانواده استرس یا خود بخود مریض شدی؟

آخه تا حالا علتشو جستجو نکردی یا مثلا موقعی ک شادی نمیتونی خودتو کنترل کنی؟؟

عزیزم بیماری دو قطبی زیاد ربطی به محیط نداره فقط محیط تشدیدش میکنه یه مشکل تو الکترولیت های مغزه دست خود آدم نیست بیشتر ارثیه

من هشت ساله دارم میجنگم ولی نمیشه فقط, با دارو کنترل میشم

منظور منم همین داروهس دیگه 

ب هر حال هر مشکلی یه درمانی داره بیشتر بیمارای اعصابم متاسفانه تا آخر عمر باید دارو بخورن 

ولی خب خیلیا تا آخر عمر دارو میخورن من همیشه میگم مث قند خونیا مث اونایی ک قرص ضدبارداری میخورن

مث آسمیا و پیوندیاو....... 

💜
همیشه من اذیت میشم تو فیلما و تئاتر و اینا مسخره میکنن متاسفانه  یه بار یه تئاتر رفتم  ن ...

اصلا هم خنده دار نیست گریه داره فقط چون سال ۹۴ ما بادوستان تاپیک فان داشتیم هرروز اسمش این بود من همچین فکری کردم وگرنه اصلا هم فان نیس

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍