2777
2789
عنوان

دو ماهه میشه پزشکی قبول شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31279 بازدید | 94 پست
فقط ميخوند هيشكي تا كنكور نديدش خطش خاموش بود گوشيشو جمع كرد ما ديگه نااميد شديم گفتيم مرده اين چش ش ...

قبلش درسش چطور بود؟ آزمون میداد؟

ببخشید سوالا زیاد شد😁

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدیییییییی؟؟پایه درسیش چطور بود ؟؟رتبش چند شد؟؟

پايه ش تو اون دوره ضعيف بود چون دو سال از درس كاملا دور بود يني ب هوش و اينا ربط نداره بنظرم همش همشششش به تلاشه و اراده

دانشگاه تهران ميخونه گلم😊مث الگو شد واسه همه دوستام 

اره ذهن شما باز تر از یه بچه کنکوریه ولی خوب چه کاریه با فوق بری باز پزشکی منم میخواستم همین کاررو ب ...

مرده شور رشته خودمو ببرن. پارتی نداشته باشی باید بری جاهای خصوصی خرحمالی کنی. من ده سال تو زمینه رشته خودم کار کنم ب اندازه ی درامده دو ساله پزشک نمیتونم در بیارم. تازه شان اجتماعیشونم قابل مقایسه نیس

پايه ش تو اون دوره ضعيف بود چون دو سال از درس كاملا دور بود يني ب هوش و اينا ربط نداره بنظرم همش همش ...

پزشکی دانشگاه تهران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توروخدا راسته؟؟؟؟ مسئله مرگ و زندگیه خواهرم امسال کنکوریه و به شدت نا امید 😔😔😔😔

پايه ش تو اون دوره ضعيف بود چون دو سال از درس كاملا دور بود يني ب هوش و اينا ربط نداره بنظرم همش همش ...

دروغ میگیییییییییییییییییییییییی

عجب آدمی بوده. واقعا هم الگوه

واقعا حماسه افریده

عااااالیه عاااالی😍

از بعد اينك رفت پيش فقط مدرك گرفت كنكور نداد دو سال از درس دور بود يهو زد به كلش بشينه از ارديبهشت ...

وای این فامیلتون خیلی ب من روحیه داد. مرسی عزیزم که راجبش توضیح دادی. منم آدم با اراده ای هستم . وقتی اون تونسته منم میتونم انشاالله

واقعا خوشبحالشا همه حسرتشو ميخورن😂تو دو ماه تركوووووند

من تو ازمونا ترازم افتضاح میشه 😭 برا این بدتر درس نمیخونم 

اصلا تا الان درست نخوندم

دوست دارم بخونم 

ولی انگار نمیتونم 😢