2777
2789
عنوان

دو ماهه میشه پزشکی قبول شد؟

31275 بازدید | 94 پست

من فوق لیسانس دارم توی رشته مهندسی

از آذر تا اواخر اسفند درسای کنکور تجربی رو خوندم ولی یه مسئله پیش اومد که تمرکزم جمع نمیشد برا همین دو ماهه نخوندم چیزی اصلا

اینم بگم پایه ی ریاضی و فیزیکم قویه. زبانمم خوبه

این دو ماه رو روزی 14 ساعت بخونم بنظرتون قبول میشم؟

اینم بگم که من دانشگاه تهران درس خوندم

اینو گفتم که بدونید هم کوشا هستم هم هوشم خوبه

اره چرا نشه ...فقط اراده میخواد ک متاسفانه من نداشتم 

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

دلت دریا باشه

عشقی باش

بخون

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من پارسال از ارديبهشت شروع كرد و پزشكي اورد واقعا اگه تلاش كني ميشه

واقعا؟

چطور خوند؟

کدوم دانشگاه؟

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

من ۹ماه خوندم رادیولوژی قبول شدم..الان خیلی دیره..نمیخوام ناامیدت کنم ولی  رقابت خیلی زیاده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اره ذهن شما باز تر از یه بچه کنکوریه ولی خوب چه کاریه با فوق بری باز پزشکی منم میخواستم همین کاررو بکنم گفتم بیخیال 22 سال درس خوندم شدم ارشد و دیگه مغزم نمیکشه برا شروع دوباره 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

اگ پایت خیلی خیلی قوی باشه میشه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
واقعا؟ چطور خوند؟ کدوم دانشگاه؟

فقط ميخوند هيشكي تا كنكور نديدش خطش خاموش بود گوشيشو جمع كرد ما ديگه نااميد شديم گفتيم مرده اين چش شده😂

غذاشم حتي با درسش ميخورد كتاب جلوش باز بود بعدا مامانش واسه مامانم تعريف كرد ك زندست داره درس ميخونه😂😂

منم دقیقا شرایط تورو دارم,دانشگامون یکی نبود فقط

از مهر تا بهمن خوندم,دیگه نشد بخونم

ادامه ندادم,میدونم اینقد شرایط قبولی سخته که با این دوماه کاری نمیشه کرد

مخصوصا زیست,که ما میش زمینه ازش نداشتیم,و نیاز به تست و تلاش زیاد داره

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 
فقط ميخوند هيشكي تا كنكور نديدش خطش خاموش بود گوشيشو جمع كرد ما ديگه نااميد شديم گفتيم مرده اين چش ش ...

خوشبحالش😁

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.