2821
2789
عنوان

مامانای موفق خواهش میکنم بیایین

497 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من مدرس زبانم چندین آموزشگاه کار کردم هم بزرگسال و هم کودکان. یعنی میخوام بگم در هز دو زمینه تجربه دارم. کلی تست دادم تا وارد این آموزشگاهها شدم یعنی تایید شده کارم. الانم توی معتبرترین آموزشگاه زبان ایران توی بخش کودکان مشغولم.

من خودم نمونه دولتی درس خوندم و دانشگاه دولتی رفتم. برادرم تیزهوشان خونده و دانشگاه دولتی. خواهرمم نمونه مردمی و داشگاه دولتی. میخوام بگم هممون درس خون و باهوش بودیم.

همسرم متوسط بوده و دانشگاه آزادی بوده و خواهر برادراش به درس بی انگیزه بودن ولی همشون فوق العاده هوش اجتماعی بالایی دارن. خصوصا همسرم

یه دختر ۸ ساله دارم که از اول توی تموم آموزشگاههایی که میرفتم میومد و اولش خوب بود و پیشرفت کرد. ولی از وقتی رفت کلاس اول و مجبور به انجام تکالیف درسی مدرسه شد، از همه چی از درس و زبان و تکلیف کاملا متنفر شد. 

من اینو به حساب خستگی و سن کمش گذاشتم ولی میبینم گاهی همسن و سالاش خیلی با علاقه و با انگیزه سر کلاسا میان.

یه مدته بهش گیر نمیدم بیاد و اونم اصلا براش مهم نیست ولی میترسم هیچوقت خودش دلش نخواد بیاد و بعدا وقتی بزرگ شد منو بخاطر اینکه بهش فشار نیاوردم ملامت کنه.

در مورد درس و تکلیف مدرسه اش هم بازیگوشه .ریاضی و علومش ضعیفه ولی فارسیش خیلی خوبه

میترسم. چون مامان خودم هیچوقت چنین دغدغه ای نداشت و ما بدون نظارت درسخون بودیم . چکارش کنم

تو رو خدا راکار بدین نگین ولش کن.

منم بازیگوش بودم اول و دوم ابتدایی

یبار کلاس سوم ابتدایی ۱۵ گرفتم به مامانم گفتم عه نمیدونم چرا ۱۵ گرفتم با دمپایی دنبالم کرد 😂😂😂فقط دنبالم کردا نزد

بعد دیگه ازونجا ز گهواره تا گور دانش بجوی شدم😂😂😂حتی الان که بچه دارم شاگرد اولم😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا به عمه هاش رفته زیاد سخت نگیر هر بچه ای یجوره شاید کلاس سومش عین من متحول بشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
منم بازیگوش بودم اول و دوم ابتدایی یبار کلاس سوم ابتدایی ۱۵ گرفتم به مامانم گفتم عه نمیدونم چرا ۱۵ ...

راست میگی؟

ببین من دارم دق میکنم.

این دو سال که مدرسه ای شده من کارم خیلی زیاد بود. خیییییییلیا!!!! دو شیف صبح و عصر! میخوام بگم کمتر کنارش بودم

ولی به شوهرم گفتم سال دیگه یه شیفت میرم. با این اوضاع خراب موندم چجوری خرجا رو برسونیم😔

پسر منم وقتی کلاس دوم بود دوست نداشت بره کلاس زبان چون از وقت بازیش کم میشد اما من جدی بهش گفتم حتی اگه من مرده باشم باید کلاس زبانتو بری فکر نرفتنو از سرت به در کن حالا کلاس پنجمه میدونه که کلاس زبانش مثل مدرسشه و باید بره البته حالا علاقه مند هم شده چون مربیس خیلی باحاله و پسرم خیلی دوسش داره

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
مثلا در ریاضی بهش میگیم ۶ بعلاوه ۲ دو ساعت انگشت میاره تا جواب بده کلاس دومه

هر کسی یه استعدادی داره ولی خب نباید ولش کنی باهش کار کن تا راه بیوفته 

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
راست میگی؟ ببین من دارم دق میکنم. این دو سال که مدرسه ای شده من کارم خیلی زیاد بود. خیییییییلیا!!! ...

اره عزیزم من اصلا تا سوم ابتدایی متنفر بودم از درس😂😂😂اونموقع خودمون واسه امتحانا باید سوالارو از پای تخته مینوشتیم حتی سوالارو هم‌نمینوشتم خخخخ فقط نقاشیم خیلی خوب بود همش بخاطر درس نخوندنم مامانم میومد مدرسه

اصن اون دمپایی خیلی کارساز بود😂😂😂

منم الان که بچه دار شدم همش میگم اگه بچم درسخون نباشه چیکار کنم خیلی برام قبولش سخته چون پدرشو خانواده پدرش اصلاااا اهل درس نیستن

بنظر من باید بازی رو با فضای آموزش ترکیب کنی چون تو مدرسه ها متاسفانه این طور نیست و بچه زده میشه مخصوصا که آموزشگاه هم میاد و بار مطالب براش بیشتر انتزاعی و فشرده هست. 

پسر منم وقتی کلاس دوم بود دوست نداشت بره کلاس زبان چون از وقت بازیش کم میشد اما من جدی بهش گفتم حتی ...

والا من یه مدت گذاشتم کلاس همکارم . ولی وقتی خروجی کلاسای همکارامو دیدم، متوجه شدم هیچکدوم مثل من دل نمیسوزونن. خدا شاهده حس میکنم همه شاگرداگ بچه خای خودمن 

بعد آوردمش کلاس خودم. دیدم وااااااای یا خدا. وسط درس حرف میزنه با بچه ها. با وسایلش بازی میکنه.  دلم واسه معلم مدرسه اش سوخت😁

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792