2777
2789

بستگي به شهرتون داره عزيزم

ببين مردم شهرتون چجوري هستن؟

تعداد عروسي ها رو ... رو بسنج

ببين ميصرفه براي شما يا نه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر سرمایه و توانشو دارین باغ تالار بزنین.همونجا کارای آتلیه و آرایشگاه و گل زدن ماشین عروسم انجام بدین.خیلی جالب و خاص میشه تو زمان مشتری ام صرفه جویی میشه

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
بستگي به شهرتون داره عزيزم ببين مردم شهرتون چجوري هستن؟ تعداد عروسي ها رو ... رو بسنج ببين ميصرفه ...

بله عروسي كه زياد هست

با يكي ميخوايم شريك شيم هر دو بايد پول خيلي زيادي بزاريم وسط همسرم ميگه خوبه اما من خيلي ميترسم 

تو اين اوضاع اقتصادي 

🐣
شما خودتون تو اين كارهستيد؟

نه ولی اگر سرمایشو میداشتم حتما این کارو میکردم تاحالا جایی ندیدم ولی غیرممکن نیست

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
بله عروسي كه زياد هست با يكي ميخوايم شريك شيم هر دو بايد پول خيلي زيادي بزاريم وسط همسرم ميگه خوبه ...

اگه فقط تالار عروسي نباشين 

و طوري تالار رو طراحي كنيد كه مثلا با كشيدن درهاي كشويي كوچيك و بزرگ بشه

و براي مراسم ديگه هم مفيد باشه خيلي عالي هست

خقيقتا الان مردم مثل قبل خال گرفتن مراسم توي خونه رو ندارن

مثلا بشه توي تالارتون ٣ تا چهار تا مراسم همزمان براي٥٠ نفر هم گرفتن

من از اقوامم تالار دارن

البته باغ تالار هست

با ارايشگاه و ... هماهنگن 

همو تبليغ ميكنن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شوهرم هم همينو ميگه  بايد بيشتر تحقيق كنم  مرسي عزيزم

ميدوني اينايي من ميشناسم تازه شروع نكردن

چند سالي هست 

علت موفقيتشون هم همينه

مثل تالار عروسي درامد فصلي كوتاه ندارن

تقريبا همه سال مشتري دارن